ХАЗАРИ: Највећи су непријатељ човека, а о њима се не зна ништа!

 

Ратоборно племе које ратује против истине од Постанка света. Представљају се Јеврејима, али они то нису! Грег Фелтон, канадски писац и стручњак за питања Блиског истока, рекао је: „Оно што познајемо као ‘јеврејску државу Израел у ствари је етноцентрична гарнизон-држава коју су утемељили не-Семити с декларисаним циљем да Семите цивиле лише власништва и угњетавају их“. 

Пре него што се говори о појмовима као што су Илуминати, слободни зидари, темплари, розенкрајцер, бабилон, Митра и разне крвне везе, ваља прво разумети историју Хазара. Ова раса урођених психопатских паганских свештеника налази се на највишим нивоима банкарства, трговине, дроге, сатанизма, педофилије, масовних убистава и злочина против човјечности. Они су већ избачени из цивилизације, још у доба Грчке.

Али, као паразити они се враћају и вребају и вас и вашу децу док сте заслепљени вестима о „угљен диоксиду“ и осталим инсталираним катастрофама. Највећа завера икад откривена је данас у историји. Ако погледате прошлост видећете своју будућност која је испланирана за вас без вашег пристанка. Ми смо само потрошни ресурс; кметови, пољопривредници, радници, проститутке, купци њихова психо конзумеризма и они нам се смеју све време.

Да појаснимо – Јевреји владају читавим светом! У својим рукама те моћне банкарске породице, попут Ротшилда, Рокфелера, Сороша и других налази се све, готово живот сваког човека данашњице. Да, то је тачна информација о којој се не сме говорити, као што се нигде не сме помињати како је давно откривено да светом не владају изворни жидови односно преци Аврама и његових 12 племена, већ лажни жидови, Хазари о којима је у овом тексту и реч.

Како време одмиче, коцкице се слажу. Наука је доказала и подигла своје мрачне завесе те открила змију и њене људе. Оно што данас сви називамо „Јеврејима“ заправо су ученици злог субјекта којег Библија описује као „Стару змију, ђаво“! Од раног првог века, првог миленијума Хазари источне Европе били су познати као „Змијином ђавољски људи“, а сада је и сам Израел признао да су његови људи који се представљају јеврејима заправо Хазари. Оно што се намерно прећуткује је сензационално извештај које је процурило на Times of Isrаеl, професора Јима Валда који је из тајних државних кругова дознао за тајни план хазарских жидова који финансирају рат у Украјини како би тамо наново подигли своју другу јеврејску државу Кхазар.

И то је прави разлог читавог украјинског питањаПрема извештају израелске вође у Јерусалиму у Украјину шаљу војну опрему, извршавају геноцид над хришћанима како би тамо населили израелске Јевреје. О томе ћути читав свет. Јевреји су преузели власт и финансије целог света са циљем опустошења земље Украјине како би тамо створили другу домовину за Јевреје, баш као што су ти исти Јевреји Хазари финансирали 2. светски рат како би створили Израел.

Њихов план процурио је из тајних кругова, а почео се формирати када је израелски вођа Нетанијаху заједно са својим кабинетом прегледао све ДНК доказе који су доказали да данашњи Јевреји нису потомци Аврама већ потичу из Кхазарије која се простирала на подручју данашње Украјине. Наиме, готово сви европски Јевреји и жидови САД-а потичу из Украјине која је бивша Кхазарија. Хазари су у историји називани „ђавољим племеном“, а идентификовани су и у библијском Откровењу 2. и  9. као опака „синагога Сотоне“ (Знам твоју невољу и сиромаштво – али ти си богат! – и погрде од оних који се називају Јеврејима, а нису, него су синагога Сотонина.), а додатно су идентификовани у Езекиелу 38. и 39. као порочки народ Гога из земље Магога.

Бреме јасно говори како ће ово крволочно и ратоборно племе људи освојити Израел, а да ће затим покорити читави свет изазивајући рат и хаос. То се догађа управо сада, пред нашим очима. Наиме, уздизање Кхазарије на подручју Украјине, јеврејски је тајни план, а након тога наставиће освајати док се не уздигне Нови светски поредак (поништење свих држава света) којим ће владати жидови.

Још 2007. године професори с Аmеrican Political Sciеncе, Јамес Петрас, Иван Меарсхеимер и Степхен Валт дошли су до закључка да је цела Америка као и њена спољна политика под доминацијом Израелског хазарског лобија. Како су они рекли, Јевреји су успели преко својих новчарских заједница окупирати читаву Америку. Они, према речима научника, контролишу и републиканце и демократе, а Бела кућа извршава њихове наредбе. Једна од наредби је и освајање Украјине те велика сеоба Јевреја у Украјину која ће бити истребљена од хришћана геноцидом који се одвија управо сада док је јавност потпуно одмакнута од стварности уз помоћ њихових светских медија који су сви до једног под утицајем Јевреја / Хазара!

Након 2. светског рата жидомасонерија влада светом кроз САД, УН, НАТО, ИВФ, ММФ, ЕУ и сродне органе. Ти органи наступају као нека светска полиција која наводно желе мир за свет док с друге стране у свету намерно формирају хаос, промовишу блудништво, хомосексуализам, педофилију и разне злочине, а све у сврху самоуништења такозваних нејевреја.

 Јевреји који то нису

Наиме, објава књиге маџарског жидова Артура Коестлер 1976. под називом „Тринаесто племе“ јако је уздрмала јеврејску заједницу и осталу јавност јер по Коестлеровој књизи данашњи европски жидови нису пореклом из Палестине него из Кхазарије, велике и моћне државе која се простирала између реке Волга и Дњепра и заузимала данашњи простор Украјине, Крим, Грузије и Азербејџана.

Шок који је изазвала Коестлер књига био је у томе што је он на један начин одузео Јеврејима право на семитско порекло. Дакле, они нису изабрани синови Абрахама како се представљају тј. Припадници 12 Божјих племена већ су они 13. надодано племе зла. Коестлер је након објаве књиге убијен под сумњивим околностима. Наводно су се он и супруга отровали, али постоји оправдана сумња да су убијени. Упркос томе његова узбудљива књига пуна археолошких и историјских доказа отворила је млађим нараштајима нови поглед на сопствену прошлост.

Иако су у јавности говорили како је то лаж јеврејски генетичар Ерма Елхка потврдио је наводе из књиге „Тринаесто племе“ те је изнео тезу у којој је потврдио на узорку од 1282 особе јеврејског порекла у поређењу са нежидовима да су њихови гени најближи туркменским племенима на Кавказу . „Ово је први научни рад који доказује кхазарску хипотезу и одбацује рајанску“ рекао је израелски научник Елхка. По рајанској хипотези око 50 хиљада Јевреја из Палестине је преко Шпаније и Италије дошло у Немачку да би се затим распршили по целој Европи, наручито у Пољској и Русији. То је хипотеза у коју цео свет верује иако у демографском смислу та је теза потпуно неодржива јер је већ у 15. веку било на милионе Јевреја по различитим европским енклавама. У 20. веку било их је 8 милиона док их сада заједно са америчким и афричким Јеврејима има око 13 милиона упркос прогонима.

Сада су и израелски вође прихватили чињенице да су њихови израелски жидови заправо Хазари односно историјски туркместанска, номадско-ратничка племена вођена бјелопутом војничком елитом која се у 7. веку конвертирала на кабалистички јудаизам како не би били део Византије, али ни муслимана. Они су узели трећи пут и били су тампон зона између Византијског царства и оријента.

Пропадање те велике државе почело је великим поразом од руских племена који су надирали са севера и основали московску Русију. Након навале монгола, Кхазарија постаје мистерија. Њихова држава нестаје као и њихови људи и до дана данашњег није се знало шта се с њима догодило. Сада је откривено да су се пожидовљени Кхазари заправо раселили широм источне Европе највише у Пољску, Русију, Литванију, Немачку, Бугарску, Мађарску итд. и да су то заправо данашњи Јевреји. Велики мађарски песник 19. века је узвикнуо: „ја, син Гога и Магога“ алудирајући на кхазарско порекло мађарских Јевреја! Та чињеница кхазарског порекла постаје све прихваћенија и од јеврејске моћне елите која у томе види добар посао.

Како су ционисти у јеку 2. светског рата док су источни жидови доживљавали прогоне успели створити нову државу Израел, ко каже да им сад план није повратити своју Кхазар (Украјину), тим више што је Украјина изразито богата земља. Према тајном јеврејском плану објављеном у „Тимес оф Исраел“ циљ је управо то, оснивање друге јеврејске државе па постаје јасније за разумети тренутни политички немир у Украјини. Јевреји су покренули потрагу за својом прастаром украјинском домовином. Они имају подршку САД-а, а контролише их јеврејски дипломата, Викторија Нуланд, у Стејт департменту.

САД упозорава Владимира Путина да задржи растојање од Украјине и препусти руске историјске везе с тим народом, данашњем Израелу. Бивши председник САД-а, Обама и тако је јавно признао како је смена власти у Украјини била намештена, а смењени председник Јанукович, под притиском ЦИА-е, Мосада и Израела морао је да одступи како би на његово место дошао јеврејски милијардер Петро Порошенко. 

Како пише у извештају јеврејски новац и војна опрема колају Украјином док украјински хришћани (нежидови) бивају заклани и истребљени, а њихова имовина припада јеврејским олигарсима. Све остало је игроказ за несвесне масе.


Извор: ЦАРСА