Одговор Милоја Стевановића надлежним институцијама на предмет ПУ број: 110/17

Тржишној инспекцији Чачак,

Инспекцији  за привредни криминал Чачак

 

Срећан вам  Савиндан, господо инспектори!

Молим вас да ово писмено прикључите предмету ПУ број: 110/17, јер сам тек након обављеног разговора у Полицијсјој станици схватио да је против мене поднета и кривична пријава, па се надам да ће вам доње чињенице бити од користи у извршењу датог вам задатка.

Упркос томе што сте, при узимању моје изјаве одбили да ми кажете ко је против мене поднео пријаву, догодило се оно што је казано – све што је тајно биће јавно (Лк 8, 17) – па сам успео да сазнам ко је „правдољубиви“ denuncijant (lat. denuntians) како воле да кажу (ев)ропски занесењаци, а што преведено на наш дивни србски језик значи: достављач, потказивач, ухода, жбир, подрепаш, удворица, улизица, пузавац, бескичмењак, ништак, подмуклица, морална наказа… У време кад бејах босоного ђаче такве су деца с гађењем називали тужибабама.

Осим тога, данас је Савиндан, а ја вас молих: „оно што сте наумили да учните мени и мојој фирми чините брже. Био бих вам неизмерно захвалан ако издејствујете да ме казне на Савиндан“… Не изађосте у сусрет мојему мољенију.

Такође вас молих да ми „вратите 40 календара“. Ни то мољеније не услишисте.

Људи који су ми открили denuncijanta су рекали да сам у поднеску вама, у свему био у праву сем у тврдњи да су химну Светом Сави „јеретици у свом календару турили на последњу страну, вршећи припрему да га избаце, пошто им је њихов брат (по папином прстену) Хочевар поручио да са Светим Савом и ћирилицом не могу у (ев)ропску унију“ – говорећи да је та тврдња, о избацивању Светог Саве из црквеног календара, без икаквог основа.

Можда ће вама, поштовани инспектори, тужиоцу и људима који су ми открили подносиоца „анонимне пријаве“ бити занимљиво неколико чињеница:

Из средстава информисања се види да су прогон Светог Саве и из црквеног календара већ почели да врше поједини лажни епископи СПЦ. То нам открива један свештеник из САД који пише свом епископу СПЦ Лонгину:

„Недавно сам примио црквене календаре за 2017. г. с радошћу сам отворио да их прегледам. На самом почетку сам са изненађењем приметио да у истоме нема Св. Саве, нити Његове химне, што ме је са великим болом додатно изненадило. Светог Саву смо имали у календару за време комуниста, а сада у слободноме свету Он је одстрањен. Жалосно!… Ја, Ваше преосвештенство, не могу, а и не смем, да прихватим оно што није Православно учење. Такође ни Црквени календар у којем нема Светог Саве. Усвајањем новина које се данас неуморно шире у нашој СПЦ стављало би ме у ред екумениста-јеретика, а без Светог Саве ја не смем пред свој Српски народ да изађем, јер без Светог Саве нити смо ми Срби нити православци. Јер, да Светог Саве није било, не би ни ми постојали… Добро се сећам своје свештеничке заклетве дате при рукоположењу да ћу `чувати и бранити Догмате и Каноне Св. Православне Цркве. Како ја чинио тако ми Бог помогао`. Ваше преосвештенство, код владике Милаша се у одлуци Шестог васељенског сабора наводи: `Свака, па и најмања промена у учењу Цркве, ставља дотичну Цркву у Раскол са Црквом Христовом`.Преовећени владико, ја екуменизам не смем да прихватим, јер то није Христова наука. Било какву промену у Цркви, која се данас шири, ја не смем да практикујем јер ме ставља у раскол са Црквом Христовом. Не дао Бог!“

Доказ 1: http://borbazaveru.info/content/view/9330/1/.

 Ако вероотпадници који су окупирали београдску Патријаршију наставе да руше Светосавску Цркву и ако тим издајницима ви, господо инспектори, наставите да  пружате подршку, немојте се изненадити да једног дана браните ауторска права тј. календар где ће на корици бити – уместо Господа – онај што је Господа протерао са земље и себе прогласио његовим намесником, а чији су примат у Равени потписали лажни епископи Иринеј и Игњатије.

Доказ 2:

Ignjatije

И немојте се изненадити ако уместо Светог Саве у календар туре србождера Алојзија Степинца под чијом „иконом“ се сликује издајнички Синод који бестидно себе зове „свети“. Он је „свети“ (Боже прости) онолико колко им је „свети“ папа кога га они (тамо они) зову „свети отац“.

Доказ 3:

Episkopi i Stepinac

Може бити да ће подносиоци пријаве против мене, ускоро за школску славу, и своју крсну славу узети блаженог им (тамо њима!)  Алојзија Степинца. Надам се, господо инспектори, да ви нећете. А и ако хоћете, ја нећу! Нећу па да би ме сецкали на комаде, као што чинише Вукашину из Клепаца, они за које тзв. Патријарх рече: „Срби немају ближе од Хрвата“.

Доказ 4:

ПАТРИЈАРХ ШОКИРАО СВЕ: Срби немају ближе од Хрвата

 02/24/2016 13:22  Друштво Србија

ЗAГРEБ – Жртву треба памтити, али треба бити способан опраштати, поручио jе верницима на парастосу у Пакрацу, у Хрватскоj, патриjарх Иринеj, коjи jе рекао и да Срби немаjу ближе од Хрвата, те да оно што се догодило у прошлости треба бити опомена за будућност.

 

Patrijarh

На такву издају, велеиздају и богоиздају неће пристати србски народ. Прогонитељи светосавца – владике Артемија и његове духовне деце (у коју спада  и моја маленкост) су заборавили да светосавски корен није ишчупао ни Синан паша спаливши мошти Светог Саве. Неће ни ови изроди који прогоне децу светосавску. Напротив!

Поштовани инспектори, рекох вам прошли пут: „Лепо је да се бринете за касу цркве“. Поготову што је она отањила, па је егзистенција тзв. Патријарха угрожена:

Доказ 5:

ЧИСТКА У ЦРКВИ: Патријарх смењује због несталог злата

14:58   07.05.2016.

Разрешени старешина и благајник цркве Ружице и капеле Свете Петке у Београду Радомир Поповић, због сумње у злоупотребе. Комисија утврдила да фале килограм злата и три килограма сребраRadomir Pavlovic

Доказ 6:

Patrijarh 1

GREŠNI: Popovi krali pare iz Hrama Svetog Save, na Vaskrs maznuli 3,5 miliona!

Доказ 7:

BLAGAJNIKA KOJI JE UKRAO MILION EVRA SPC TERETI ZA LAKŠU KRAĐU

Patrijarsija

08/02/2013 Autor: urednistvo

BEOGRAD, 8. februar 2013, (Njuz) – Srpska pravoslavna crkva saopštila je da očekuje da blagajnik koji je iz Patrijaršije u Beogradu ukrao oko milion evra odgovara za lakšu krađu, adekvatno delu koje je učinio.

Зато, поштовани инспектори, кад ми већ нисте вратили оних 40 календара које сте ми запленили, молим вас: уступите их Патријаршији, еда би поправили стање њене касе, пошто наш тзв. Патријарх, кажу, воли паре.

Доказ 9:

Patrijarh srpski Irinej: lovac na žene i novac

Rubrika: Politika, Aktuelno, Religija, Srbija, Društvo, Ekonomija    Autor: novinarstvo    34.139 puta pročitano    Datum: 3.02.2011

Papa

TABLOID br 225, 02.02.2011

Njegovo preosveštenstvo kontroverzni biznismen. Radi kompletiranja istine o ovdašnjim ribarima ljudskih duša, što je uslov za istinu o nama samima i svemu što nam se događa, Tabloid objavljuje pismo sveštenog lica iz Niša (poznatog redakciji), upućeno pre desetak godina tadašnjem protomajstoru hrama svetog Save Bogdanu Pešiću. U pismu se govori o liku i delu tada episkopa niškog a danas patrijarha srpskog Irineja. Pismo je lične prirode, ali ga kao dokument o tadašnjem i budućem vremenu, o crkvenim i necrkvenim stvarima, objavljujemo u celini…

А да му паре не би поткрадали мангупи у мантијама он је најзад нашао соломонско решење: кључе и хараче, тј. црквене паре ставио је, најзад, у сигурне руке, Тако и треба! Да се збуде: Ђе ја стадох, ти продужи!

Patrijarh v. sin

Него, ово су ситнице за оних 40 календара због којих треба тренирати строгоћу, па вас молим убрзајте тај процес. Штета би било да предмет застари, и да пожртвовање и труд denuntians-а буде узалуд.

На Савиндан,  2017. године Господње

С доброжељењем,

Милоје Стевановић

Достављено:

  • примерак инспекторима као прилог Записник о саслушању осумљиченог Милоја Стевановић ПУ број: 110/17 од 23.1.2017.
  • примерак Градоначелнику Чачка

1     примерак Начелнику Моравичког округа

  • примерак Начелнику Полицијске управе у Чачку

Градоначелнику Чачка

господину Милуну Тодоровићу

Поштовани господине Градоначелниче, помаже Бог!

У прилогу Вам достављам допуну мојега јаука упућену инспекторима.

С доброжељењем,

Милоје Стевановић

Београд, о Савиндану, 2017. године Господње

Начелнику моравичког округа

господину Слободану Јоловићу

 Поштовани господине Начелниче, помаже Бог!

У прилогу Вам достављам допуну мојега јаука упућену инспекторима.

С доброжељењем,

Милоје Стевановић

Београд, о Савиндану, 2017. године Господње

Начелнику Полицијске управе у Чачку

 У прилогу Вам достављам допуну мојега поднеска упућену инспекторима.

С доброжељењем,

Милоје Стевановић

Београд, о Савиндану, 2017. године Господње

Тржишној инспекцији Чачак

Иинспекцији  за привредни криминал Чачак

 

Бог се јави, браћо Срби и сестро Србкињо!

Данас је Богојављење љета Господњег 2017.

Данас, у време кад се служе Свете Литургије и кад се после заамвоне молитве освећује вода, у спомен Спаситељевог крштења, и у спомен самог јављања Спаситеља људима и откривања тајне Свете Тројице – и кад благочастиви род србски и хришћански узима богојављенску водицу да с њом унесе благослов у домове своје, ви сте у то време имали важанија посла:

 – да  мене и моје сараднике одвојите од Службе Божје (али, хвала Богу, не и од Бога) и

 – да нам отмете Христа, тј. 40 календара са ликом Господа Исуса Христа на корицама тих календара.

Само ви, децо србска, радите свој посао са тим парченцетом власти и моћи које вам је пало у исе у овом чеперку зловремја.

Још запретисте разно-разним (прекршајним и другим судским поступцима). Велите: СПЦ  је заштитила Црквени календар и нико више сем ње нема право да га штампа и продаје, што би значило да нико мене и моје муштерије не може да обавести када је наш Васкрс, Никољдан… осим тзв. Светог Синода (који одавно није свети).

Ако, ако. Лепо је да се бринете за касу цркве. Помозите нашим сиротим епископима, велики су трошкови грејања њихових дворова по овој циковини.

Међутим, дозволите ми, да ставим примедбу на ваш записник који, да простите, нисте најпрофесионалније и најсавесније сачинили:

  1. Нисте ме оптужили да ја, дрско и безобразно, плаћам држави ПДВ на Црквени календар, за разлику од цркве која, додуше по закону, не плаћа ПДВ.
  2. Нисте ме оптужили на околности да сам продавао Црквени календар дана 4. јануара 2017. који је штампала Политика и то опет, дрско и безобразно, са ПДВ-ом.
  3. Нисте ме оптужили на околности да сам продавао Црквени календар дана 6. и 7. јануара 2017. који су штампале Новости и то опет и опет, дрско и безобразно, са ПДВ-ом.

4 . Нисте ми данас, 19. јануара. 2017. запленили Црквени календар  који је штампо Курир и који је у мојој радњи данас, пред вашим очима,  дрско и безобразно, продаван са ПДВ-ом.

Запленили сте ми (и само ћете ме, ваљда, због тога процесуирати) једино Црквени календар  који је штампала Епархија рашко-призренска у егзилу који, такође, дрско и безобразно, продајем са ПДВ-ом који, иначе, инкасирам држави чији сте ви репрезенти.

Дакле, вас троје сте према мени данас учинили милосрђе прогледавши ми кроз прсте.

Али ја нисам од онијех који желе привилегије, па вас молим да у моја огрешења о цркву уврстите и наведена согрешенија из т. 1, 2, 3 и 4 овога писмена, макар ме погледали кроз решетке, уместо да ми прогледате кроз прсте.

Будући да сам, у време вашег подвига био у Београду, телефоном сте ми (кад вам рекох да Црквене календаре осим Патријаршије штампају и многи други, наводећи Политику, Курир, Новости…) и да их ја продајем у Чачку – рекли: „За то су надлежни инспектори у Београду.“ Тада сам, прекрстивши се, у себи прошапутао: Опрости им Боже, не знају шта раде!  

Дакле:

– све четири врсте календара, са ПДВ-ом, се продају у мојим радњама у Чачку под идентичним називом Црквени календар за просту 2017 годину;

– ни један од њих се не штампа у Чачку;

– ви сте надлежни баш за онај  календар што на корицама има иконе Господа, Богородице и Св. Харитона Косовског –  дело монахиња ЕРП у егзилу;

  – што на задњој корици има фотографију катакомбног манастира Светог Преображења Господњег у Леушићима подигнутог трудом деце светосавске;

 –  што на 2-ој страни има Химну Светом Сави  (коју су екуменисти – јеретици у свом календару турили на последњу страну, вршећи припрему да га избаце, пошто им је њихов брат (по папином прстену) Хочевар поручио да са Светим Савом и ћирилицом не могу у (ев)ропску унију;

 – што на 3-ој страни има фотографију мојега духовног оца владике Артемија који, попут Св. Марка Ефеског, у време оно, чува веру нашу православну од вукова у јагњећој кожи који носе папино кардиналско прстење и напрсне крстове, који зову тог архијеретика „свети отац“, попут Амфилохија Радовића, Иринеја Буловића, Андреја Ћиларџића…;

 – што на 4-ој и 5-ој страни има фотографије добрих духовних пастира, који чувају веру ваших и мојих ђедова, неукаљану, чисту, свету – онакву какву нам је на чување оставио и предао Свети Сава;

 – што на сваком листу има мисли Светих Отаца за којима ми, који у Бога верујемо и који чувамо завет Светога Саве, идемо;

–  што има Символ вере који ми исповедамо за разлику од појединих лажних тзв. епископа СПЦ (чију касу ви овим чином браните) који исповедају јерес ругајући се Символу вере по католичким катедралама, попут папољубивог Григорија Дурића додајући му филиокве;

 – што на задњих 8 страна садржи податке о катакомбама ЕРП у егзилу које су никле, Божјим Милошћу, након прогона благочастивог и светог владике Артемија од стране вероломаца и јеретика, екумениста и пацифиста – како сами себе зову, на челу са јеретиком Иринејом Гавриловићем;

– за разлику од календара који је издао издајнички Синод (чију фотографију видесмо под „иконом“ блаженог им, тамо њима, србоубице Алојзија Степинца), а који има поглавља под насловима: Јеврејски празници и постови у 2017. години; Римокатолички празници у 2017. години – каленрар ЕРП у егзилу је православни, намењен светосавској деци па не садржи та свејеретичка поглавља. И то је основни разлог што ја у мојим продавницама продајем православне а не јеретичке календаре!

У прилогу вам достављам моју књигу Изгубљено јагње, да се уверите да идете за оним који каза: „Ја сам екумениста и пацифиста“ (што, преведено на језик светих отаца, значи: „Ја сам јеретик, ја сам свејеретик!“). Само пазите: Јеванђеље каже: Оставите их: они су слепе вође слепцима; а слепац слепца ако води, оба ће у јаму пасти (Мт 15, 14)И још пазите, Јеванђеље каже: Пазите се од лажних пророка који вам долазе у овчијој кожи, а унутра су вуци грабљиви (Мт 7, 15).

Ако, пак, не верујете у Јеванђеље, драги србски инспектори, онда пазите да не упаднете у ону јаругу у коју је упао онај народ идући за Домановићевим „Вођом“.

Мој зет вам је рекао да сте нам учинили велику част својим подвигом на дан Богојављења, да бар мало, благодарећи вама, пострадамо Христа ради.

А ја вас молим: оно што сте наумили да учните мени и мојој фирми чините брже. Био бих вам неизмерно захвалан ако издејствујете да ме казне на Савиндан, за љубав оних што су вас послали, а који су се Светог Саве одрекли de facto одавно, а de jure у јуну на Криту 2016. на бруку србскога светосавскога рода.

Још 2008. г. архијерејски намесник трнавски ми је послао претеће писмо говорећи: Позваћу народ да бојкотује твоје продавнице. Одговорио сам му: Не пропустите да им наложите да купују код Хрвата, Словенаца, муслимана, они су вам духовно ближи од светосаваца. Епископ жички је касније својим актом забранио неким овчарским манастирима да купују робу у КМН-у, а тзв. Патријарх је је премудро исказао: „Срби немају ближе од Хрвата“ (в. Политика 14.3.2016).

Поштована браћо и сестро инспектори,

Министру унутрашњих послова, Станету Доланцу, Титовој перјаници, сам реко давне 1983. да лаже да не зна шта се догађа на Косову и да ће нас ондашње вође одвести у социјалне ломове и распад земље.

Прогласили су ме непријатељем државе и партије.

Много година касније, Титова удовица – Јованка Броз – ће обелоданити да је Доланц био немачки шпијун, а земља нам се, као што видесте, распаде у крви и сузама.

Кад је тзв. патријарх Иринеј, позво Србе 2014. године да гласају за Тачијеву лажну државу Косово, рекао сам да је он Домановићев „вођа“, који позива Србе да сами себе утамниче.

Ове године, као што видесте и чусте, ни председник Србије не може на србско Косово чак ни на божићну Литургију у Грачаницу, а камо ли у Пећ, Призрен или Ђаковицу.

У прилогу вам, уз књигу Изгубљено Јагње, достављам документарну књигу Тајна дедине фиоке, еда би сте схватили да извршавате задатак лажних епископа и лажног Патријарха, као што ваши претходници извршаваху вољу лажних вођа.

Молим да ово писмено прихватите као моје легитимно право да ставим примедбе на ваш записник и да га прикључите том записнику.

Такође вас молим да ми одмах, без одлагања, вратите 40 календара које сте, у мом одсуству, отели из моје фирме, без икаквог законитог основа и разлога, сем ако још чувате наслеђе лажног вође да се „не треба држати закона ко пијан плота“ и ако под „законом“ не подразумевате задатак који сте добили од безаконика.

За вашу информацију: Патријаршија је легло безакоња, о чему сам исписао бројне књиге! Ако то не знате – сазнаћете кад се испуни време. Јер: Свему има време!

С доброжељењем,

Милоје Стевановић

Прилог:

  1. Изгубљено јагње
  2. Тајна дедине фиоке
  3. Документација из које се види да сам законито набавио, ПДВ обрачунао и законито уз фискални рачун продавао отете ми календаре
  4. Доказе за тврдње исказане у тачкама 2, 3 и 4 горњег писмена (календаре Политике, Новости и Курира)
  5. Бог се јави
Бог се јави

 

На Богојављење 2017. Господњега љета

Прослави се једна малена колона пета.

Без Божјег страха из мира чиста

Отеше ми четрес иконица Христа.

*

Уместо да богојављенску водицу узму

И дом свој смирном и тамјаном каде

Они записнике о отимачини ваде.

Опрости им Боже, не знају шта раде!

 *

Србски инспектори  –  такога су звања

Отеше четрес календара с мог имања.

Похвалиће се старешинама и Патријарху

Како имају знање, силу, моћ и вољу  јаку.

*

Инспектори, памтите ли своје ђедове

Који знадоше овоземне и небеске редове?

Знали су шта је ваљатно, часно  и свето!

Добро су знали да је отето проклето!

*

Све нас ће питати потомци кад наша сила прође:

Да ли је тачно кад ђедови једу кисело грожђе

Да потомцима кад их живот стесни и сруби

Ни кривима ни дужнима опасно  трну зуби?

*

Инспектори, инспектори ваша „ревност“ ме заболела

Ал ми је на утјешеније да ничија до зоре није горела!

Покољења ко откоси у ливади падају и пролазе

Нови нараштаји један за другим стасавају и долазе.

*

Прохујали су векови прошли су силници сви

Проћиће добри и зли, а ш`њима проћи ћемо и ми.

Иза нас ће остати земљани градови и села

Од нас неће остати ништа, осим наша дела.

*

Небо и земља ће једног дана проћи

Ал Он ће, Свемоћни, поново доћи

Да суди по Правди свакоме и свима

И нама ништима и вама инспекторима.

*

Инспектори, инспектори данас се Тројица Света слави!

Инспектори – децо србска и светосавска: Бог се јави!

 

Достављено:

  • примерак инспекторима као примедбе на записник
  • примерак Градоначелнику Чачка

1     примерак Начелнику Моравичког округа

  • примерак Начелнику Полицијске управе у Чачку

Градоначелнику Чачка

господину Милуну Тодоровићу

Поштовани господине Градоначелниче, помаже Бог!

У прилогу Вам дотурам једну од стотине мука које ми чињаху власт имајући.

Не тражим никакву привилегију за себе, но Вас молим да онима који репрезентују наш град, управу града и нашу државу кажете да се понашају уједначено према свима и свакоме.

Желећи Вам свако добро од Господа и успех у великом терету који Вам је допао, најсрачније Вас поздрављам.

Милоје Стевановић

Београд, о Богојављењу, 2017. године Господње

Начелнику моравичког округа

господину Слободану Јоловићу

 

 

Поштовани господине Начелниче, помаже Бог!

У прилогу Вам дотурам једну од стотине мука које ми чињаху власт имајући.

Не тражим никакву привилегију за себе, но Вас молим да онима који репрезентују нашу ојађену државу кажете да се понашају уједначено према свима и свакоме.

 

У Београду,

 о Богојављењу, 2017. године Господње

С доброжељењем,

Милоје Стевановић

 

 

 

 

 

Начелнику Полицијске управе у Чачку

 

 

Поштовани господине Начелниче, помаже Бог!

У прилогу Вам дотурам једну од стотине мука које ми чињаху власт имајући.

Не тражим никакву привилегију за себе, но Вас молим да онима који репрезентују државу дојавите да би требало да се понашају уједначено према свима и свакоме.

 

У Београду,

 о Богојављењу, 2017. године Господње

С доброжељењем,

Милоје Стевановић