КОМЕНТАР НА ЈУЧЕРАШЊА ДЕШАВАЊА ВЕЗАНА ЗА ВОЗ ПРЕДИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ СНС-а

КОМЕНТАР НА ЈУЧЕРАШЊА ДЕШАВАЊА ВЕЗАНА ЗА „ВОЗ ПРЕДИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ СНС-а“ И ЈОШ ЈЕДАН ПОКУШАЈ ЗЛОУПОТРЕБЕ СРБА СА КиМ ЗАРАД ПАРТИЈСКОГ ИНТЕРЕСА

 

 УРЕДНИШТВО ПОРТАЛА СРБИ НА ОКУП!

 

Komentar SNO-Srbi-na-okup-LOGO-plavi

Јуче је народ Србије присуствовао још једној злоупотреби Срба са КиМ и Срба широм света, као и нашег државног, верског и културног центра – Косова и Метохије и нашег националног, емотивног и духовног поимања светосавља. Од времена комунистичке власти осамдесетих до сада нисмо присуствовали већој фарси у циљу предизборне кампање једне НАТО странке – СНС и НАТО режима Вучић-Даћић-Николић и њиховом гурању народа ка потпуном физичком уништењу. Свакодневно обесмишљавају постојање Србије на целом свом простору и у својим границама, а „испод жита“ се клањају, прихватају и потписују све што им се на Западу каже, а овде глуме „патриотизам“.

Фарса и циркус са возом и око воза је трагикомична, они не само да извргавају руглу српске светиње са КиМ, већ, као што издајници увек раде, ставе заставе, слике, грбове а сад и иконе и где им је место и где није. Не показује се патриотизам сликама, већ делом, а на делу је од стране Вучићевог режима потписана бриселска издаја КиМ, предате све надлежности једне суверене државе терористичкој творевини, вештачки направљеној на сопственој територији. Каква брука, каква срамота, каква издаја?  Већа и од издаје Вука Бранковића који побегао са бојног поља, док Вучићев режим саму издају представља као одбрану земље и народа. Сведоци смо, дакле, невиђене манипулације и лицемерства. Александар Вучић и српски издајнички режим је покушао да „направи победу“ од јучерашњег дебакла.

Велеиздајничким Бриселским споразумом КиМ је од стране режима предат Шиптарима и све се то, што би они рекли, део по део се спроводи на терену. Почело је од разбијања српских барикада на северу КиМ, њиховог уклањања, до потпуног обесмишљавања свих прерогатива једна правне државе и поклањање своје државности и својих надлежности квазидржави и КиМ са пахуљицом, звездицом, фуснотом и осталим правно непостојећим будалаштинама, тиме потцењујући интелигенцију и разум српског народа. И гле, чуда, све то објашњавају великом љубављу за српски народ и бригу и њима. Признали су шиптарске дипломе, дали им све књиге од имовинскоправних до књига рођених, умрлих, натерали Србе у терористичку полицију, српске судије у терористичке судове, направили границу са царином и неопходном инфраструктуром, укинули српске општине, предали терористима цивилну заштиту… Питање је само времена када ће Срби са КиМ бити протерани, побијени и позатварани. На југу покрајине, у питомој Метохији има тако мало Срба злоупотребљених од стране терористичких окупаторских власти као доказ „мултиетичности“ тзв. „Косовске републике“, а у ствари то је део најобесправљеније српске популације без права на живот. Нека их Господ благослови и чува.

Враћамо се на почетак и питамо: чему сва ова фарса? Да ли је у питању само предизборна кампања или нешто још? Да ли на јучерашњој конференцији за штампу упорним понављањем премијера  „да се не убијају Срби“, он моли Шиптаре да то не чине, притом, у напред, без имало државничког достојанства, уз потпуно политичарско бескичмењаштво, изјављује „да ће се доносити и лоше политичке одлуке по нашу државу и народ, само да би било мира“. Овим имплицира да ће евентуално убијање Срба на КиМ проћи без икаквог реаговања њихове државе. Надаље, јасно је да су овим подухватима Вучићевог режима активирани комплетни предизборни капацитети, како би он добио изборе и довршио посао уништавања Србије на свим пољима. Зато је он штетан не само по Србе на КиМ, већ за све нас. Решио је да све обесмисли и уништи, па је и овај воз био део те његове рушилачке политике. Жао нам је Срба и свих који живе у Србији, јер са човеком какав је Вучић и остали партијаши, патолошки везаним за власт нама не следи тотална пропаст, та пропаст се увелико догађа.

Нека Бог чува Србију и нека нам помогне да изнедримо праве Србе, патриоте, светосавце, који неће своју земљу, образ и достојанство продавати за „чинију сочива“, за радно место, каријеру или плату, који ће бити духовно-морално исправни људи, те који ће нас уз Божју помоћ и благослов светога Саве, подићи из овог живог блата. Амин!