Небојша Јовић: Воз преваре и маркетинга је пројекат на који нису пали „наивни“, јер наивних више нема!

Очигледно „атентати“ нису дали жељени резултат… ни МИГ-ови руски… а растуће патриотске гласове пред изборе треба покупити, па хајде да се мало играмо рата!!!

vuci-voz-480x384

Рече вечерас премијер: „Албанци, молим вас не убијајте Србе…“! С Т Р А Ш Н О!!!

А само коју годину уназад: „Тражим од КФОРа да ми да само 45 минута да се обрачунам са екстремним Србима на северу„!…

Још ми та порука одзвања у ушима јер се није односила на оне који су договорили и покушали да спроведу изборе независног Косова којима се Србија протерује са Космета, већ се односила на нас који смо све од себе дали и тога дана успели, да сачувамо присутност Србије и србских институција на Космету, односно да успешним бојкотом онемогућимо ово што се данас дешава!

Па зашто за име Бога и вечерас Премијер, или оно што се Председником назива, не загрмеше оштро као тада: „Обавештавам КФОР да Србија за 45 минута шаље своје снаге да заштити свој народ, не само Србе већ и све који не признају независно Косово“? Али не, овај режим, али и сви од 2000-те, снагу и санкције, репресију показују само и искључиво према србском народу. Само су ту јаки. У игри лудог и збуњеног, са свима другима они су „збуњени“, никад „луди“.

Данас је, кажу, најављен протестни митинг у Митровици против заустављања „шареноликог воза“ (којем сам се прецизно посветио у посебној објави).

Па када већ изводите раднике да се смрзавају, зашто онда не најавите протест на којем ће се тражити да нам режим у БГ, било возом или не, врати незаконито угашене четири општине србске на северу, да нам врате угашене институције србске на Космету, да понисте Бриселски споразум и врате нам Устав Републике Србије?

Овако, свакодневно, деценијско понижавање целог државног врха, а самим тим и целе државе и њеног народа, од стране Албанаца (који, за разлику од Београда, показују на прави начин и „мушкост“ и храброст и решеност како се брани држава – за коју мисле да је имају, и како се брани национални интерес), које притом пролази без отпора и без решености Београда да се трајно и ефикасно њима супротстави – добија обрисе патологије.

Зато, господо, или нађите неког бољег режисера за ваше представе (можда Кустурицу или Михалкова) или почните да се стварно и искрено борите за интерес Србије и србског народа. Свако ко би ту борбу покренуо, имао би подршку целог народа србског!

***

Воз преваре и маркетинга, пројекат на који нису пали „наивни“, јер наивних више нема! Нису „пали“ ни снс ботови, јер је то део њихове приче. али јесу „пали“ поједини… поједини(?)… многи патриотски појединци и организације! Па се питам, да ли случајно???

Па и сада, када је Србија још једно понижење доживела искључиво кривицом режима који је Албанцима дао и границу и државу и полицију и РОСУ, па им онда шаље шарену лажу у виду парола „Косово је Србија“ и то на територију где је он, режим оличен у лику премијера и председника, угасио србске општине, србске институције, србски Устав… ти исти „патриотски појединци, сајтови и организације позивају „да се сада не тражи кривац међу нама већ искључиво на другој страни јер је ипак национални интерес најбитнији“! Ни централа СНС не би боље овај „апел“ саставила!

Дакле, јуримо духове и оне које достићи не можемо, јуримо било кога али, њега, њега само аман не дирајмо! Усмеравајмо пажњу на све стране, само не на ону где нам у леђа већ годинама пуцају. Случајност или НЕ?!

 

 

Извор: ФБ Репортер