Специјалне јединице косовске полиције стигле на север Косова – Воз кренуо натраг за Београд

Специјалне јединице косовске полиције РОСУ налазе се вечерас и на северу Косова. Колона возила косовске полиције у 18.30 прошла је кроз Лешак, на путу за Јариње.

У колони се налази више оклопних возила, а међу њима и два њихова камиона.

У овом тренутку они су стигли у Доње Јариње, где се налази и железничко стајалиште на прузи Рашка – Косовска Митровица.

Ради се о возилима специјалних јединица косовске полиције, која нису са севера Косова.

Специјалне јединице косовске полиције РОСУ са дугим цевима и опремом за разбијање демонстрација, које су вечерас распоређене на железничкој станици у Доњем Јарињу, и даље су, вечерас око 20.30 сати, на истом месту.

Slide

Воз коjи jе требало данас да превезе путнике из Београда у Kосовску Mитровицу, а коjи jе заустављен после подне у Рашки, кренуо jе натраг за Београд нешто после 20.30 сати.

Вoз кojи je jутрoс крeнуo из Бeoгрaдa кa Кoсoвскoj Митрoвици вeћ двa сaтa, oд 16.30, стojи у Рaшкoj, a ДУШAН Кoзaрeв из Кaнцeлaриje зa Кoсoвo И Мeтoхиjу кaжe дa ћe oдлукa o тoмe дa ли нaстaвљa пут или ћe сe врaтити у Бeoгрaд бити дoнeтa пoслe прeс кoнфeрeнциje прeмиjeрa Aлeксaндсрa Вучићa.

РAШKA – Воз коjи jе требало данас да превезе путнике из Београда у Kосовску Mитровицу, а коjи jе заустављен после подне у Рашки, кренуо jе натраг за Београд нешто после 20.30 сати.

Путници коjи се налазе у „промотивном“ возу, коjи jе jутрос, после 18 година, поново кренуо из Београда за Kосовску Mитровицу, а коjио jе заустављен у Рашки од 16.30 сати враћаjу се за Београд, потврђено jе Танјугу.

Извор: Танјуг , Радио Контакт плус