Молимо се Богу и држимо се Русије

Нераскидиво јединство у вери Православној и крви Словенској 

Русија и Србија заставе

Србски народ својом вољом постаје обично робље, које једино наду полаже у милост својих немилосрдних господара. То у потпуности потврђује нова друштвена појава у Србији, трампоманија, која представља врхунац државотворне распамећености и понизности. После толико страдања и понижења, Срби су опет показали наивност, очекујући да ће се изборима за председника САД променити нешто на боље. Оно што нисмо ни сањали, постала је страшна и срамотна стварност Срба, у којој они очекују помоћ од новоизабраног председника САД Трампа, који је обична марионета у рукама глобалиста, као и његов предходник Обама.

Окупација

Србија је под окупацијом Запада[1]!

         Поново Срби лаковерно повероваше и наду положише у Запад, заборављајући да је за нас Запад синоним нашег страдања, мучеништва, ропства и сваког другог зла које нас је сналазило кроз векове. Запад је увек био против Србије, само је то некад радио отворено, а некада прикривено користећи друге да ураде за њих прљави посао (Турке, Хрвате, потурице, шиптаре…). Посебно је та мржња Запада дошла до изражаја у последње три деценије, а која се огледа у бомбардовању, отимању и распарчавању наше земље, убијању и протеривању Срба са вековних огњишта, ударом на нашу Православну веру и морал, на духовно и телесно здравља народа, уцењивање и условљавање, понашањем према Србији као обичној колонији, а према Србима као робовима. Главни разлог за такво понашања је што су Срби Божији народ, зато што Србија служи Богу, а Запад сатани!

Бомбардовање колаж

Ко сме да опрости и заборави злочине запада?

           Насупрот Запада, имамо Русију, која је увек помагала када је могла, а никада нам није зло учинила. Русија која је поново јака и моћна и као таква противтежа намерама запада да остваре давно зацртани план, да Србију избришу са политичке карте Европе. Као што је увек чинила, Русија може и хоће да нам помогне, али под условом да ми хоћемо да прихватимо пружену руку. Како сами Руси кажу, не могу они бити већи Срби од Срба.

Шизофрени положај Србије, који се данас показује преко евроунијатског режима, при чему изигравају некакву лажну неутралност или како неки кажу седе на две столице, просто није могућ. У ствари, овај режим који влада Србијом од 2000.године, само се мењају имена, од почетка је изабрао страну и нас приморава да идемо на Запад, који је дивљи и нехуман, обузет мржњом, лажима и насиљем, где се губе све духовне, моралне и људске вредности. Тим поступком, ми се удаљавамо и од Господа и од сестре Русије, а срљамо у тоталну пропаст и нестајање.

so-i-hleb-za-nato-ubice

У току је задњи чин потпуне капитулације!

            Оно што охрабрује и буди наду, јесте чињеница да евроунијати и поред свих притисака и медијске пропаганде, што и сами признају, нису успели да прекину нераскидиву везу Србског и Руског народа. И, данас је већина Срба окренута Русији, али то није довољно, јер “демонкратија“ евроунијатског режим не обраћа пажњу на глас народа. Зато, да би нас Русија ослободила од западне окупације, Србија треба да устане, одбаци лажи Запада и супротстави се издаји и капитулацији.

Не можемо и не смемо немо и пасивно посматрати зло које прети да нас уништи, очекујући да неко други уради оно што смо дужни ми. Понашајмо се као наши часни преци, учинимо што стоји до нас, а остало ће дати Господ! Будимо Христова војска, јер само сабрани у Христу и за Христа, постаћемо непобедиви и нема тога зла којег нећемо савладати. Треба да се покајемо за своје грехе и да живимо и радимо у складу са Божијим заповестима, а онда да се храбро, одлучно и исповеднички у мери својих могућности супротставимо злу екуменистичком и глобалистичком, а остало ће дати Господ! Поступајмо по речима Св. Петра Цетињског: “Молимо се Богу и држимо се Русије“[2].

Како радили тако нам Господ помогао!
Уз божију помоћ, заједно са Русима догодине у Призрену!

Дана 26.11/08.12.2016. лета Господњег.

Свесрпска народна организација
СРБИ НА ОКУП“
МО Шабац – Мачва


[1] То је цивилизацијски феномен, који данас представља: САД, ЕУ, Ватикан и НАТО.

[2] На самртној постељи Св.митрополит Петар Цетињски је рекао свом наследнику Петру Петровићу Његошу, речи које су аманет за свеколико Србство: “Моли се Богу и држи се Русије“,