Подршка УГ „Ко нам трује децу“, a против данка у крви

Да се у Србији заводи диктатура, какве није било ни за време комунизма, необориво потврђује чињеница што се свака критика сулуде и по Србе погубне политике Вучићевог режима, завршава саслушањем у најближој полицијској станици. Тако је г. Зоран Јовановић председник УГ „Ко нам трује децу“, позван у МУП због објаве о злоупотреби ЦСР у Зрењанину, који су србско дете од пет година узели из хранитељске породице која га је гајила од трећег месеца живота и „дали“ на усвајање странцима (Швеђанима), а не родитељима у Србији, који у великом броју чекају на усвајање деце. Уместо да  полиција провери ту чудну одлуку „савесних“ службеника Зрењанинског Центра за социјални рад, која је изазвала огромно незадовољство и оправдану сумњу шире јавности, они саслушавају часне људе који указују на злоупотребе.

Легализују трговину децом!

Овим суровим понашањем према детету у Зрењанину, Евроунијатски режим Александра Вучића озваничио је почетак плана, да после давања у бесцење србске земље шиптарима, шеицима, разним бившим и садашњим муфтијама, домаћим и светским криминалцима, да ће и србску децу давати у бесцење странцима. О невиђеним траумама и злостављањима које доживи већина деце усвојене од странаца, може се наћи мноштво сведочанстава. При томе, најтежа сведочанства су са децом која су дата на усвајање у скандинавске земље, где је завршио и наведени дечак из Зрењанина.

Евроунијатски режим Александра Вучића, уместо да спроводи план који ће да повећа наталитет, а који је најављен оснивањем Демографског савета, наставља испуњавање прихваћених обавеза из Брисела и Вашингтона да нас по сваку цену мора бити што мање. Ово је само почетак легализације данка у крви, чији ће врхунац бити смишљено отимање деце из нормалних православних породица и давање на усвајање (злостављање) разним развратницима. Ту сурову намеру апослутно потврђује ускоро доношење закона о легализацији „бракова“ хомосексуалаца и право да исти усвајају децу, што је најавио геј активиста Бобан Стојановић својим говором у скупштини Србије.

Хомосексуалци у Скупштини Србије о усвајању деце

Хомосексуалци говоре о усвајању наше деце и то у Скупштини Србије!

Свесрпска народна организација „СРБИ НА ОКУП!“ чији је главни циљ окупљање и сабирање Срба и свих патриотских снага које ће надилазити партијске, идеолошке, социјалне, географске и остале поделе, у времену урушавања свих националних институција, позива све Србе и организације којима је стало до Србије и народа србског да заједничким снагама дамо подршку г. Зорану Јовановићу и његовом удружењу и изразимо снажни протест због увођења диктатуре и отимања наше деце.

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!

Дана 17/30.11.2016. лета Господњег.
Свесрпска народна организација
СРБИ НА ОКУП“
МО Шабац – Мачва