Србијо, што ћутиш док ти хомосексуалци и издајници убијају децу

Србија, Светосавска земља коју су стварали наши Свети преци, на наше очи претвара се у новодопски „Содом и Гомор“. Шачица плаћених хомосексуалаца и осталих промотера хомосексуализма, уз невиђену помоћ евроунијатског режима и прећутну подршку екумениста из Београдске патријаршије, намеће целој Србији њен сатански поглед на свет и преко лажне борбе за права и слободе, убијају нам децу претварајући их у сатанисте. Промоција хомосексуализма, који представља идеолошки покрет и једну од главних евроатланских вредности, значи разбијање традиционалних хришћанских норми живота и прелазак на доктрину чија је крилатица “дозвољено ми је све, осим да будем нормалан“.

Pederi se ljube u Parlamentu Srbije

Да ли је скупштина Србије, народна или педерска?

Овде се не ради о угрожености психилошкој или физичкој, како нам спиновањем и гебелсовском пропагандом намећу медији, већ просто фаворизовање једне антиљудске, девијантне сексуалне групе, која велича сатану, грех и смрт. Њихов крајни циљ, није да имају права и слободе, која су увек имали и што им је загарантовано Уставом, као и свим другим грађанима, већ да наша деце буду хомосексуалци. Комплет државни апарат, почевши од полиције, па преко тужилаштва и судства, просвете, здравства и других његових сегмената, стављен је у службу остваривања права и назови-права хомосексуалаца, због чега је већинском нормалном становништву угрожено здравље и слобода говора.

Pandur čuva lezbejke

Први задатак полиције у Србији, омогућити промоцију педерастије!

Уместо да се помогну нормални породични људи, на којима се заснива свака стабилна и озбиљна држава; уместо да зауставимо белу кугу којом годишње нестане један град од 38000 становника; уместо да се помогну наша деца и грађани који живе у беди и сиромаштву; уместо да се помогну нормални људи који воле своју земљу и који хоће својим радом и знањем да учине да она буде боља; данас се помажу они који мрзе ову државу и отворено раде против ње, а то су они који промовишу хомосексуализам.

Повраћај ПДВ за беби опрему

За србску децу нема пара, а за геј параду и друге хомосексулане циркусе дају се милиони евра!

Колико су незасити апетити организованих хомосексуалаца и њихових заштитника, најбоље говори што су прво тражили један дан да парадирају Београдом, а сада то чине више пута годишње. При томе смо, свакодневно изложени суровом наметању хомосексуалне идеологије уз паролу: “Милом или силом прихватићеш хомосексуализам као највећу “вредност“ данашњег света“.

Ћутањем и пасивним посматрањем, док нас хомосексуалци и евроунијатски режим понижавају и вређају, док нам децу трују и убијају живот, оставићемо нашој деци будућност без наде. Сви ви који данас активно помажете или пасивно посматрате претварање светосавске Србије у “Содом и Гомор“, подсетите се шта је Господ учинио са тим градовима.

Уместо закључка, завршићемо стиховима песме “Разговор мале србадије са Отаџбином“, који јасно говоре шта нам је чинити:

“…Има л` кога у мом роду,
Да распали роба сузна
На бој свети за слободу,
Ко у доба она стара…“

Песник Војислав Илић 1862-1894

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!

Дана 31.08/13.09.2016.лето Господње.
Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“
МО Шабац – Мачва