У УКРАЈИНИ СЕ ПРИПРЕМА ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД

 

Анонимно обраћање једног од упосленика Службе безбедности Украјине:

https://youtu.be/I1Rx0JeDnjU

Део украјинске елите тренутно припрема терористички акт за који би окривила «руске сепаратисте» и Русију, и употребила би га као изговор за отказивање од Минских договора и ескалације борбених дејства у зони тзв. «АТО». Потребно им је увођење ванредног стања, одлагање избора и изазивање новог таласа терора против свих опозиционих снага, као и изазивање грађанских немира и нереда зарад раста друштвених тензија у земљи која ће у јесен ући у критичну фазу.

Видео би требало распространити, јер публицитет може да спречи велике жртве.

«Ја сам потпуковник СБУ, служим свом народу, не властима. Морам да апелујем на вас анонимно, како би се избегао велики број жртава и спречиле могуће крваве акције владе Украјине. Желим да се заустави увођење ванредног стања и нови немири, и слив наше војске у котлове у Донбасу.

У Савету безбедности је било одлучено увођење ванредног стања у земљи да би се посматрачима из Сједињених Америчких Држава показало да се у Украјини дешавају терористички напади испровоцирани од стране Руске Федерације. Медијима се предлагало да се име руски «сепаратиста» у Донбасу замени речју «сепаратистички плаћеник», а затим само — руска војска.

У зони «АТО» постављен је задатак — испровоцирати супротну страну на активна борбена дејства, задатак — упропастити споразуме из Минска.

Сада је усвојен план за велике провокације током «Параде независности» (Украјине) 24. августа у Кијеву. Задатак — спровести неколико снажних експлозија са што већим бројем људских жртава. Шифровани назив операције — «Парада стотина». Експлозије би биле много пута јаче него у Харкову.

Постоји још неколико опција — једна од њих је елиминација Савченко, експлозије у Харкову, итд.

Након терористичких напада оптужили би «терористе» у ЛНР и ДНР, а онда би се у земљи увело ванредно стање, а националисте би слали као отпадни материјал у котлове Донбаса.

Избори би се отказали. Под маском банди убица почело би чишћење непотребних људи на неодређено време; «Народни фронт» задржава власт у земљи. Извршиоци овог терористичког акта би били, наравно, Авакови људи.

Данас су Авакови и Турчинови људи застрашивали Порошенкову да ће у случају неуспеха извршити преврат рукама националиста «Азова» и добровољачких јединица које су под потпуном контролом Авакова.

Према мојим информацијама «Народни Фронт» има «заштиту» међу обавештајним службама САД и члановима «Демократске странке».


Извор: Новински фронт