Бака из украјинског града Житомир, говори о злочинима фашистичке хунте (видео)

УКРАЈИНА: МОНОЛОГ ЖЕНЕ ИЗ ЖИТОМИРА КОЈА СЕ НЕ ПЛАШИ

Дана 30 јуна у Житомиру окупили су се људи углавном старији. Једна жена одржала је невероватан монолог говорила је невероватне ствари и то не било где него баш у Житомиру који је под јаким утицајем западноукрајинске пропаганде.

Становница Житомира по изгледу пензионерка: «Ја не разумем ову децу са овом црно-црвеном заставом овде, ја их не разумем.Њих су васпитавали у Литванији, Естонији или у неком од тих логора. И они су груписани. Они су узели лопате и како кажу смирили народ. Смирили? Значи тридесет аутобуса је дошло до Житомира. Затим су они изашли дошли овде и поставили камере».

Репортер: «Одакле вам таква информација»?

Жена: «Сви ми имамо те информације. Они су били овде, около. И ви мислите да то нико не види и не разуме? Тако је било у Харкову за време конгреса».

Репортер: «Ми говоримо о Житомиру».

Жена: «Више од две хиљаде их је стигло у Харков. А ми говоримо о Житомиру. И у Житомиру је исто било. Они су својом мржњом, својим безакоњем просто заплашили људе. Људи се плаше, кажем реч плаше. И ја се бојим. Али разумем да ако се сви будемо плашили у земљи се ништа неће променити. Претвориће се народ у стадо кукавица које ће седети на оборима оваца».

Они су народ већ претворили тако што су показали огромну суровост. Ви знате да је на Мајдану осим оних 100 погинуло више од 3 хиљаде људи. Они који су рекли и најмању реч против мајдана. Да сам ја ово рекла на мајдану мене би већ свима показали. И после у шатор. А онда одвезли и живу сахранили негде у шумском појасу. После су поставили и крематоријум који се пушио данима. Ви то не знате? Знате. Али народ Украјине то не зна. И мисле да је убијено тих сто јадних несрећника. Не. Убијено је преко 3 хиљаде људи и то је истина.

Фашисти у Житомиру, Украјина

Украјински фашисти у Житомиру

Чињеница је да народ треба да схвати да нас никаква ЕУ није чекала и не чека. А сада се види да разбојништво у нас не сплашњава. А Европа је већ рекла да Украјина неће ни ногом крочити тамо. А ја ћу да вам кажем ко је крив за све што се дешава. Хоћете ли да знате? Такви као ви новинари који седе као спикери . 99% информација које пустите у емисијама су лажи.

И то је истина. Да ли сте виделе на интернету наше познате спикере шта говоре?

Плач.

И фашистичке знакове и траке. Они су у првом реду криви. Зашто? Зато што 26 година лажу а задње две године 99% информација су лажи. Лажу нас да би нас као идиоте газили годинама.

И кога су довели на власт? Кога? Опростите не желим да се изражавам али довели су наказе. У парламенту наказе, у влади наказе. Можда ја говорим нешто недозвољено и ви то изрежите. Али наша власт и влада су наказни. Тамо нема нормалних људи који имају мозак.

Погледајте ову Надежду (Савченко прим аут). Од кад су је довели само прави циркус. Улази у парламент боса, ставља ноге на столице, пијана спава на седницама. То више није парламент него циркус. У таквом циркусу ми не желимо да живимо и због тога желимо да идемо одавде. Разумете, боље је ићи било где.


Извор: Новински фронт

Превод: ВЕДРАН