Још једна експлозија у северном делу Косовске Митровице

severna mitrovicaКОСОВСКА МИТРОВИЦА – У северном делу Косовске Митровице рано јутрос, у 1 сат и и 20 минута, догодила се нова експлозија у којој није било повређених, али је причињена материјална штета.

Експлозивна направа била је постављена поред мотела „Бели двор“ у северном делу Митровице, у Улици Филипа Вишњића, преко пута Ректората приштинског универзитета у Косовској Митровици и Филозофског фалкултета.

Од силине експлозије поломљена су стакла на мотелу и на оближњој стамбеној згради, јавио је Тањугов извештач са лица места.

Припадници косовске полиције су жутом траком обележили место детонације, где ће током дана бити обављен увиђај специјализиованих екипа. На лицу места били су и војници Кфора и Еулекс полиције.

Мотив за још један у низу бомбашких напада остаје непознат, а у Косовској Митровици у претходна три месеца догодило се око 30 сличних инцидената. Најозбиљнији напад догодио се почетком фебруара у насељу Бошњачка махала када је у екслозији бомбе повређено двоје деце породице Вучетић.

ТАНЈУГ