Џорџија: Још један напад на полицију, пуцано из кола

АТЛАНТА – Полиција града Розвел близу Атланте, престонице америчке савезне државе Џорџија, ухапсила је 21-годишњег мушкарца који је пуцао на полицајца из аутомобила у покрету.

Пуцано на полицију у Розвелу, Џорџија, САДАП наводи да нападач није успео да погоди полицајца, који је прво мислио да су у питању петарде, а онда схватио да се ради о мецима. Поред оптужбе за напад на полицајца, нападач ће бити оптужен и за крађу аутомобила, поседовање дроге метамфетамина, као и бежање пред полицијом.

Агенција преноси да полиција Розвела није могла да каже да ли ова пуцњава има везе са синоћњим убиствима полицијаца у Даласу која су се десила само пар сати пре овог напада.

Власти града Валдоста на југу Џорџије данас су објавиле да је неиденфиковани мушкарац пуцао на полицајца на паркингу, на шта је овај узвратио ватром.

АП преноси да није обљављено да ли је неко рањен током овог обрачуна. Полиција је јутрос позвана да истражи наводе о оштећивању имовине када је полицајац на паркингу стамбеног комплекса наишао на човека са којим је дошло до размене ватре.

Портпаролка градских власти Валдосте Семента Метјуз није желала да износи детаље, а АП наводи да је у току истрага о пуцњави.


Извор: ТАНЈУГ