Далас: Снајпери на протесту, убијена четири полицајца (видео)

ДАЛАС – Шеф полиције у Даласу Дејвид Браун изјавио је данас да је после убиства четворице полицајаца из снајпера у том граду ухапшено троје осумњичених док је чтврти опкољен и размењује ватру са припадницима полиције.

Далас протести убиства полицајаца 2

Браун је на конференцији за новинаре рекао да полиција преговара са осумњиченим у једној гаражи у центру Даласа, где он размењује ватру са припадницима полиције, пренео је АП.

Браун је додао да тај осумњичени пружа отпор и да је преговарачима рекао да има намеру да повреди још полицајаца.

Шеф даласке полиције је навео и да власти још увек не знају да ли су локализовале све осумњичене за нападе снајпером у којима су у убијена четворица полицајаца, док је рањено њих седам.

Четири полицајца су убијена, а седам је рањено када су на њих отворила ватру најмање два снајпера у четвртак увече у Даласу у тренутку када су се у центру града одржавали протести због страдања двојице Афроамериканаца током полицијских интервенција у Минесоти у Луизијиани, саопштила је полиција.

Снајперски напади су се догодили у четвртак у 20.45 по локалном времену у тренутку док је више стотина људи протестовало због убистава Афроамериканаца током полицијских интервенција у Батон Ружу у Луизијиани и у Сент Полу у Минесоти.


Извор: ТАНЈУГ