НАТО хајка и руска мека моћ

         У великој паници је НАТО лоби у Србији јер, и поред свих могућих наметања и притисака који су почели 2000. године доласком прозападних политичара на власт, србски народ и даље неће у НАТО, а све више воли Русију.

Због тога је ових дана покренута права хајка од стране НАТО лобиста, где је као врхунац објављен списак (мада је и раније било сличних спискова) од стране лобистичке пронатовске организације у Србији – Центар за евроатланске студије (ЦЕАС), на којем су се нашли они који се противе уласку Србије у НАТО, а који су представљени да раде у корист ширења меке руске моћи. Ти представници невладиних организација, који не крију да отворено раде за НАТО, САД или ЕУ, данас су у великом страху јер не могу да оправдају огромне паре које су добили, а притом су и њихови резултати далеко од зацртаног циља: приморати Србе да прихвате губитак КиМ, улазак Србије у НАТО и прихватање антихришћанских западних “вредности“.

Данас би они били само шачица плаћеника, који раде против свога народа без већег успеха, да на челу НАТО лобија није, некада “националиста“ а сада велики еврофанатик, бивши и будући председник владе Александар Вучић. За разлику од прозападних невладиних организација, које финансирају они за које раде, народ србски финансира Александра Вучића, да му како он сам каже “промени свест“. Исто онако, као што је и сам урадио, веру је дао за вечеру, а поштење за печење, покушава да нас натера да прихватимо да је бомбардовање Србије 1999. године било исправно јер смо били непослушни, и да нам је оно донело слободу, а да су злочинци који су нас убијали, мучили и окупирали нам земљу, наши пријатељи које дочекује са највећим почастима.

nato bombardovanje

“Оно што се заборави, као да није ни постојало“[1]

            С друге стране не постоји руска мека моћ у Србији, не зато што нам није потребна, него што сама Русија то не користи, бар не у оној мери колико би требало. Како другачије објаснити, да за разлику од  НАТО-а и ЕУ, Русија нема телевизију са националном френквенцијом у Србији, на којој би могло да се чује њихово мишљење у односу на евроунијатске и НАТО лажи. Затим, званична руска политика према евроунијатској власти у Србији, више је него контрапродуктивна јер дозвољавају апсолутном послушнику Вашингтона и Брисела, Александру Вучићу, лажно представљање да балансира између запада и Русије. Просто је невероватно да власт у Русији, дозвољава Вучићу да преко њих скрива издајничку политику под називом “ЕУ нема алтернативу“, која не само да је погубна за Србију, него је у супротности са интересима и саме Русије. Тако, кад год Вучић намерава или учини неки издајнички корак, да би смирио народ одмах користи прилику да покаже лажну сарадњу са Русијом, тако што скокне до Москве или му неко од руских званичника дође на ноге. Након што је Вучићева влада ратификовала споразум са НАТО-ом који се спрема на рат са Русијом, високи функционери владајуће странке у Русији, Јединствена Русија, подржали су СНС на изборима. После сусрета Вучића са Путином, крајем маја у Москви, медији у Србији су пренели да стижу паре из Русије (ваљда нам Руси помажу да што пре уђемо у НАТО). Затим Вучић заједно са својим саборцем у издаји, Томиславом Николићем, оде у руску амбасаду у Београду поводом прославе државности Руске федерације, онда процури невиђена вест Вучићевог портпарола Драгана Вучичевића, власника и уредника “Информера“, да запад спрема насилно рушење “вољеног вође“. Иза измишљеног “мајдана“ у Србији крије се још један огроман издајнички корак Вучића, који су најавили Немци: да би Србија ушла у ЕУ, за коју иста нема алтернативу, она мора да дозволи да њена насилно окупирана територија, КиМ, добије столицу у Уједињеним нацијама.

Уместо што гледа да се не замери Вучићу, који не заступа интересе србског народа већ интересе владара из Брисела и Вашингтона и који је ставио војску Србије под команду НАТО-а, власт у Русији треба да пружи отворену подршку оним снагама у Србији који су за савез са Русијом.

И поред невиђене издаје и притисака, популарност Русије у Србији све је већа и већа, јер се не може из свести србског народа избрисати нешто што му је дубоко урезано, што се најбоље показује у видео прилогу “ЗАШТО ВОЛИМО РУСИЈУ, А НЕ ЗАПАД“.  (https://www.youtube.com/watch?v=tlTgYrVKXZg)

Дана 1/14.06.2016. године.

Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“
месни одбор Шабац – Мачва


[1] Св.Николај Жички