Окултни ритуал отварања најдужег тунела на свету

 

Церемонија отварања најдужег и најскупљег тунела на свету у Швајцарској остаће упамћен по експлицитиним окултним и јасно сатанистичким приказима.

Тунел је дугачак преко 57 км, његова изградња је трајала 17 година и коштао је преко 11 милијарди евра. Тунел је представљен као симбол уједињења Европе, а насупрот растућем национализму широм ЕУ.

Томе је допринело и присуство делегације високих представника ЕУ, Ангеле Меркел, Франсоа Оланда и Матеа Ренција. Важан елемент оклутизма је симболика. Уосталом, процените сами на основу издвојених момената из церемоније да ли је у питању теорија завере, или народима Европе садашња елита ЕУ шаље јасну поруку у каквој заједници морају да живе.

Мада приређивач овог текста није склон теоријама завере, читава церемонија је јасно прожета окултном, сатанистичком симболиком. Овај пример је само наставак даљег пропадања вредности ЕУ које су почеле онога тренутка када се ова несрећна Унија одрекла својих јудео-хришћанских корена. Остао је празан простор који је нечим морао бити попуњен.

Извор: Породица.орг