Реаговање СНО „Срби на окуп!“ на забрану уношења часописа и књига на србском језику на Косово и Метохију

Разни медији су објавили упозорење паралелних квазиинституција „Косове“ Пошти Србије о одузимању литературе писане србским језиком на административним прелазим, који све више постају гранични. Ми као Свесрбска народна организација оштро осуђујемо овај потез квазиинституција на окупираном Косову и Метохији, те, захтевамо од власти у Републици Србији да под хитно пониште Бриселски споразум и обуставе његово спровођење, јер је и ова одлука последица наведеног.

Dopis Pošta

Молимо србску и светску јавност да одлучно и исправно реагује поводом овог антиљудског чина и свих других деловања сличних њему. Кривицу за ову забрану првенствено сносе тзв. представници власти у Р.Србији и недостојни врх СПЦ, као и Срби на КиМ који су због ситносопствених интереса пристали да служе шиптарским терористима и екуменистичкој свејереси. Значи, не ради се овде ни о каквој „Приштини“ него о шиптарским институцијама у окупираној Приштини, које су профункционисале управо због срба који у њима учествују и због Бриселског споразума. С тога, молимо, да се узроци и последице узму у обзир.

Уколико се нечега сами одрекнемо, никада се више не може вратити, али ако нам је отето, то значи да је проклето и да мора бити враћено. Такође у случају убиства наша душа одлази на Небо, али у случају самоубиства право у Пакао. Браћо и сестре не одричимо се Христа, Косова и србства, те не чинимо самоубиство. Косовска Митровица, као и остала места насељена Србима у складу са овом уредбом „Косове“ све више имају латиничних натписа, а раније док се пружао отпор у србским местима су могли само да се виде ћирилични натписи. То само по себи све говори.

У памет се србски роде.

С вером у Бога, за слободну отаџбину.

Догодине у Призрену, Книну или Сегедину .

СНО „Срби на окуп!“