Руси, браћо, одаберите за сарадњу праве Србе међу нама! По делима и по вери њиховој ћете их познати!

Саша Касаловић поводом емисије „Право гласа“ на руској телевизији

 

Изгледа да наше стално упозоравање руској страни, које се односи на руску политику према Србима и Србији, а која је до сада била у “тра ла ла“ варијанти, полако даје своје прве опипљиве резултате!

Међутим, молимо обавештајне службе Русије да добро поведу рачуна о томе ко се све издаје за љубитеља Русије и за патриоту у Србији, јер је много оних који су инсталирани управо од ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИХ структура у Влади и власти Србије!

Руси браћо, ако будете бирали своје савезнике у Србији, тражећи утемељене у Христовој истинској вери, онда вам неће бити тешко да одаберете праве међу нама! Али, ако наставите са вашом комунистичком доктрином у борби против Запада и НАТО савеза, онда знам да ћете одабрати оне у Србији који се издају за “патриоте“ а ни једну реч никада нису изговорили у одбрани Христове истините вере, а то ће онда бити само наставак ваше јалове и погрешне политике према Србији која је, показало се то до сада, уједно и погрешна политика према самој Русији, јер се узрочно последично сваки ваш промашај према Србима и Србији завршавао низом промашаја у вашој унутрашњој и спољној политици а тиме и слабљењем Русије и руског народа!

Узевши све то у обзир можемо вам поручити само ово: “како радили тако вам Бог помогао“, јер ваша је обавеза, као бројнијег народа, да бринете о нама мање бројнима и прогоњенима зато што смо то заслужили борећи се сами против целог “сатанистичког“ Запада док сте ви увелико дремали! Вратите нам тај дуг на прави начин! Нема времена за нове грешке и промашаје! Напокон крените у акцију и одаберите, за сарадњу, праве Србе међу нама!
Како препознати такве Србе!? Па по делима њиховим и по вери њиховој ћете их познати! По томе како ћете ви бирати и ми верни Христољубци ћемо о вама судити!

Lazhanski

(поводом изјаве Лазанског) … Ето Срби браћо! Да ли нам је сада јасно како то изгледа када се дугорочно планира истребљење једног народа! Све се планира до детаља па чак и припрема “спавача“ који глуматају и причају по вољи народа а онда, када им се нареди “буђење“, они крену да раде оно због чега су и стварани!

Ми Срби ћемо избећи сваку овакву ФУКАРУ само ако будемо вршили селекцију, подобних од неподобних када је србство у питању, тако што ћемо у старту избегавати све оне који нису СВЕТОСАВЦИ и којима Христ није на првом месту! Све остало су Антисрби и отпадници од србства и са њима се мора односити као и према непријатељима нашим!

То што неко носи србско име и презиме, никако не сме бити разлог да му се верује! Напротив, ако није у Христу утемељен и ако није СВЕТОСАВАЦ, онда је исто што и шиптар или било који други непријатељ Срба и Србије, па макар вам такав био и неко најрођенији!

Picture1

Како рече Ненад Благојевић:

„Народ каже да треба одстранити кукољ пре него што се помеша са житом. Зато улизице које представљају кукољ народа морамо препознати пре него се помешају са правим и часним људима. Фолирантима морамо одмах показати где им је место и не дозволити им да збуне поштене људе. Само друштво које овакве паразите препозна на време, и ослободи их се, може да рачуна на будућност. Ми смо дозволили да се те пијавице друштва размиле и размноже, да нам их запад наметне као власт и лажну елиту.

zito_kukolj

Дозволили смо да кукољ одлучује о житу.

Резултат је јасан и врло видљив. Крпељи на власти сисају крв сопственог народа ни не размишљајући шта ће када те крви нестане. Не мисле ваљда да ће им идеолози са запада тада понудити да се прикључе на њихове вене? Када схвате истину, очекиваће опет од овог народа кога су издали, продали и сву му крв исисали да сада брани њихове животе од оних истих којима су они до јуче тако верно служили. Као и код жита, и код народа је неопходно прво се ослободити кукоља да би био користан.

Свако од нас води унутрашње борбе тражећи истину. У току тих борби, кроз нас тутње три потпуно различите особе. Прва је она какви би желели и требали да будемо, друга је она какви мислимо да смо и трећа је она какви смо у стварности. Размислимо ли мало боље, можда схватимо да од све те три особе најмање познајемо ону о којој би требало највише да знамо, а то је она трећа особа – она какви смо у ствари. Управо због те особе нам се све што преживљавамо и дешава на тај начин и тим редоследом.

Оно што треба да схватимо је како да утичемо на своју садашњост тако да имамо изгледа и за будућност. Да бисмо могли заиста да учинимо нешто за своје животе, прво што морамо је да упознамо правог себе. Када то успемо, ту особу би требало што пре да променимо у ону какви би желели и требали да будемо.

Сваки прави Србин увек жели само једно – да буде достојан својих предака и Светосавља. То зато мора што пре и да постане.“

Ово што је у овој емисији (линк до целе емисије) речено о издајничкој Влади у Србији са једне стране, и србском народу који воли Русију са друге стране, је добар смер који ће имати ефекта само онда ако Руси крену да међу нама Србима траже оне који ће, не питајући за цену о личној безбедности, кренути да мењају стање ствари у Србији!

Саша Касаловић, 20.3.2016.


Приредила редакција ФБРепортер