Шта треба сваки Србин да зна?

SNO Srbi na okup LOGO beli

  • Да је Православље вера, коју је Господ оставио апостолима и једино животом по њеним заповестима душе се спашавају.
  • Да западни свет, који живи у католичкој, протестанској и свим другим „верама“ (има их 233) претставља отпадништво од Бога и само формално служи Богу, у суштини служи ђаволу – душе таквих се ђаволу уподобљавају и по завршетку земног живота иду право у пакао. Отуда је њима све дозвољено, сваку разврат и најгнусније страсти пред Богом сматрају нормалним и сада их силом намећу и Србима.
  • Да је та „цивилизација“ кроз све векове постојања настојала да уништи Православље стављајући се при том директно у службу сатани.

Тако је по злослову папе читав државни и црквени врх Хрватске у време НДХ имао основни задатак да уништи све што је Српско и Православно. Године 1939. Јосип Броз потписује декларацију са Павелићем о томе да усташе и комунисти заједнички уништавају све што је Српско и Православно. Павелић је то радио на територији тзв. НДХ , а Јосип Броз на територији Србије. У најновије време та пракса се наставља. По открићу проф. др Смиље Аврамов папа је склопио тајни споразум са САД и Немачком у 11 тачака. Једна од њих је тотално уништење Православља (а нашем државном и црквеном врху поменути потписници су главни „пријатељи“). Одмах иза тога изазван је грађански рат у бившој Југославији где су се Срби одједном (не памтећи шта је раније било, па ни за време генерације која је преживела II светски рат–усташка клања и комунистичке ликвидације) сада нашли сами незаштићени против уједињеног, организованог и за то припремљеног Запада, да настави са уништавањем српског живља отимањем српске територије–земље, ресурса, природних богатстава. Срби бивају протерани од стране тзв. „пријатеља“ државног врха Србије са своје земље и имања из Барање, Славоније, Баније, Кордуна, Лике, Грмеча, Дрвара, Санског Моста, Косова и Метохије. Овим је завршено оно што је запланирано пре II светског рата, у рату реализовано, али не баш како су планирали.

Реализатор је и овај пут Хрватска уз свепотребну помоћ ЕУ и Америке. Овим се остварује континуитет у вековном уништавању свега што је Српско и Православно, чим се за то укаже прилика.

  • У данашње време, папа, Америка и ЕУ настављају реализацију овог плана и делују према датим околностима: сада су у миру нашли своје слуге и извршиоце, а то је државни и црквени врх у Србији преко којих су уништили бројно српско тешко наоружање – тенкове, артиљеријска оруђа, лако наоружање, а изузетно квалитетни челик узели за своје потребе. Војска је распуштена, а патриотске и способне старешине актуелне власти су слале у Хаг да тамо труну по тамницама. Бројни магацини и складишта су уништени, дивизијско подземно складиште код Параћина је минирано са свом опремом, наоружањем и муницијом. Овим је одбрамбена способност Србије ослабљена до те мере да нашем потенцијалном не претставља никакву препреку. Ово је припрема да се, када буде време, опет крене у освајање остатка Србије.

Папа преко својих слугу (Синода СПЦ, патријарха и дела епископа) руши Српску Православну веру изнутра. Они који су задужени да је чувају, примају доктринарне елементе римокатоличке јереси, уводе их у Српску Православну веру, коју тиме оскврњују, прљају и чине да они који прихвате те новотарије сами отпадају од Бога. Већ има свештеника којима се Богојављенска вода не освећује, већ квари.

Под видом приватизације све што је вредно у Србији купују западне газде и то углавном окорели вековни непријатељи. Србија, иначе богата природним богатствима, остаје без рудника, минералних извора, бањских лечилишта. Највећи део добропослујућих фирми је плански и по налогу опљачкан и обезвређиван до бесцења и тако у бесцење продаван углавном овим непријатељима Србије. За српске производе нема места на српском тржишту, а увозе се и безвредне ствари врло сумњивог квалитета. Српска привреда је плански и систематски разарана и разорена.

Садашња влада се за развој српске привреде ослања на оне који су планирали разарање, нема никаква стварна решења за развој, већ празном демагогијом и лепом причом маже неуком српском човеку очи. Може донекле, али не може докле хоће.

Што се тиче српске земље планира се и систематски припрема даље отимање, кад за то буде повољна прилика, и то: Прешева, Бујановца и Медвеђе. Формирањем Велике Албаније је пла- нирано да се од Србије отме и Санџачка покрајина, од југа скоро до Краљева.

Планира се и припрема отцепљење Војводине, где Хрватска има конкретан задатак у ком правцу већ има формиране и обучене јединице у самој Војводини. Адекватно томе се наоружавају и купују хиљаде и хиљаде хектара војвођанске земље. Незасити – мало им је отето тек пре неку годину.

Државни врх, а посебно председник владе, не да не чине ништа да до тога не дође, већ најревносније помаже, подстиче и ствара услове да се то несметано реализује.

На Републику Српску се врши сталан притисак и систематски ради на укидању њеног ентитета.

  • За становнике Србије Запад–ЕУ је предвидео физичко смањење тровањем преко вакцина, лекова, хране и запрашивањем из ваздуха, тако да (не за неко дуго време) Срби буду сведени на број који неће претстављати никакву снагу једног народа.
  • Школски програми су тако наметнути да производе људе и стручњаке другог ранга, да би у време стасавања за рад били у улози слуге, јевтине радне снаге и роба. Изузетно способни појединци (увек их има изнад просека) узимају се и уклапају у научне и производне системе запада. Влада Србије здушно све ово аминује и намеће што законима, што избором адекватних министара.

Историја Срба, коју уче српска деца–ученици је наметнута, искривљена, не одговара историјским чињеницама, али одговара српским непријатељима да Срби не знају ни ко су били, ни шта треба да буду, јер су изгубили свој национални идентитет. Права историја Србије је затрпана заборавом од стране запада (бечко-берлинске историјске школе), понекад чак и ултимативно што су и раније владе прихватале не схватајући катастрофалне последице које призилазе из тога.

Полећући да бомбардују Србију старешина пилота НАТО алијансе је рекао: „Слободно бомбардујте, Срби брзо заборављају“. И доиста!

Све те што су уништавали где год су могли и колико год су могли, актуелни председник владе само 15-ак година касније, зове „пријатељима српским“, у свакој прилици и на сваком месту. Ако су и његови пријатељи, али српски нису сигурно. Ако овај човек тако очигледну ствар, за коју смо сви сведоци и сви знамо, покушава упорно да нам ове непријатеље прикаже као пријатеље, поставља се питање шта је састварима које ми као грађани не можемо да знамо. Можемо ли да му верујемо на реч?

Поставља се главно питање: Чије интересе стварно – делима заступа председник српске владе?

Једно је сигурно, они који су нас сад бомбардовали, показали су се и потврђивали као непријатељи Србије, кроз све раније векове и да ће то остати до краја времена, јер се ђаво чије су они слуге не може променити – те ће и они остати непромењени борећи се до краја времена против свега што је Српско и Православно.

Највећа заблуда је да би Србима у ЕУ порастао стандард.

ЕУ са Америком је управо систематски и плански српску привреду довела до краха. Све фирме које су са добитком пословале и подстицале развој Србије и обезбеђивале добар стандард су плански и систематски пљачкане, обезвређиване, уништаване и затим продаване у бесцење углавном западним газдама. Део их је купован да би се осигурало то да никад више не прораде.

Србија је до доласка западних „пријатеља“ имала на тржишту своје добре – квалитетне производе од робе широке потрошње до алата и сложених машина. Доласком ЕУ и Америке Србију преплављује шкарт њихових производа и постаје нека врста сметлишта и отпада за производе врло сумњивог квалитета почев од вакцина, хране и робе најшире потрошње, али уз високе европске цене.

Владе Србије продају западним „пријатељима“ све што је вредно из домена природних богатстава. Тако Србија, иако богата, остаје без рудника, извора минералних вода, бањских лечилишта. Остале су шуме и Телеком, а како се окомила актуелна влада – неће дуго.

Где се овде може видети и очекивати пораст стандарда? Напротив, улазак Србије у ЕУ би обезбедио много бољу експлоатацију и исисавање свега вредног из Србије, где стандард може да пада до просјачког штапа и за највредније српске домаћине.

Србија би се законима ограничила и довела у апсолутно ропски положај. Повлашћени би донекле били слуге сатанског запада.

Као резиме

Срби се рађају у вери у којој је спасење душе – најдрагоценије наслеђе које може да се неком деси. Као појединци Срби показују врло високу интелигенцију и постиђу врхунске успехе у научним и др. областима по свету, јер им досадашње владе у Србији нису обезбедиле услове за рад. Земља српска је необично богата природним богатствима. Постоје изванредни услови за развој сваке привредне гране, а посебно пољопривреде. Постоје сви услови за напредак сем једног: ослобођење од оних који су дали себи право да униште све што је српско и наравно слугу преко којих се то остварује.

Ако је ЕУ смишљено и плански преко досадашњих влада уништила привреду Србије, када је то индиректно радила преко посредника – влада Србије, шта ће бити када буде имала директног утицаја. За њих је Србија земља из које ће немилице и беспоштедно да црпе све што је вредно. Привреду да стално држе неразвијену, како би Србе имали као слуге и робове, а за свој шкарт и отпад тржиште и сметлиште.

Онда би и лаику требало да буде јасно да је гласање за оне који су опредељени за ЕУ, гласање за сопствену пропаст, пропаст свог потомства, пропаст Српства и Православља, пропаст и нестанак Србије. ЕУ је за Србију аждаја, која Србију по-степено гута и ако јој се препустимо, бићемо прогутани.

Државно и црквено руководство се утркују у додворавању западним сатирачима Српства, па ревнујући у реализацији плана сатирања и затирања раде и више од онога што се тражи од њих. Они су таквог духовног стања да ту потпуну пропаст српску, која се зове ЕУ, виде као српски просперитет.

Будући без истинске православне вере, већ само површне, обредне и лицемерне (једно говоре-друго раде) они су без Божје благодати и не могу да сагледају истину, већ су стално у обмани и тако обманути воде и себе и народ у пропаст, а говоре му о просперитету и напретку.

Братска Православна РусијаСрбији нуди тржиште за све што Србија произведе. Влада се као безумна оглушава о тoме или приступа површно, неорганизовано и неодговорно, компромитујући се на баналним стварима, потурањем робе лошег квалитета, сумњивог порекла и неорганизованим откупом где се откупци појављују као они који слободно одређују цену.  Уствари закидају произвођачу – сељаку, а за себе згрћу огроман неправедан добитак чиме директно дестимулишу производњу, а томе нема ко да стане на пут јер су сви корумпирани. Србија буквално све што произведе као вишак, може да пласира на руско тржиште по најповољнијој цени, под условом да про – српска влада обезбеди оно што је иначе дужна да уради.

САМО ПРОСРПСКА ВЛАДА ЗА ОЧУВАЊЕ ТРАДИЦИОНАЛНИХ СРПСКИХ ВРЕДНОСТИ УЗ ОСЛОНАЦ НА БРАТСКУ РУСИЈУ СРБИЈА МОЖЕ ДА НАПРЕДУЈЕ ДУХОВНО, МАТЕРИЈАЛНО,  ДРЖАВНО, ДА ПОДИЖЕ СТАНДАРД СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА, ДА САЧУВА СВОЈУ ТЕРИТОРИЈУ И ВРАТИ ЗЕМЉЕ СИЛОМ ОТЕТЕ ОД ЗАПАДНИХ ЗЕМАЉА – „пријатеља“ актуелног председника владе.

Време је да Срби сазнају какав је благослов оца народа и државе Србије Стефана Немање о томе ко треба и ко може да влада Србијом:

„Чеда моја драга, коју одгајих! Свима је вама познато како Бог промислом Својим постави мене да владам над вама; познато вам је и то, како упропашћену нађох у почетку земљу нашу, но помоћу Бога и Пресвете Владичице наше Богородице ја се, према моћима својим, не лених нити себи дадох мира, док све не поправих. И Божјом помоћу увећах земљу вашу и у дужину и у ширину, што је свима познато. Ево досад ја вас све, као децу своју, одгајих, и научих да се држите вере правосла-вне. Многи иноплеменици устадоше на ме и нападоше ме као пчеле саће, али именом Господњим ја им се противстављах и одолевах им. Зато и ви, чеда моја драга, не заборављајте учење и правоверни закон, који ја установих. Јер, држећи се њега, имаћете Бога за помоћника себи и Пресвету Богородицу, и моју, иако грешну, молитву…“

И блажени старац, пошто их као отац посаветова премудрим речима да престану са јецањем и сузама, „светим прозрењем изабра благоверног сина свог Стефана, и учини га самодржавним господином све своје државе“, и рече свима: „Овога имајте уместо мене! Корен добри који је изишао из моје утробе. Њега постављам на престо у држави, Христом ми дарованој“. И уставши са престола свога, вели Доментијан, предаде га њему са сваким благословом, и благослови га говорећи:

„…Чедо моје љубљено, овај престо моје државе подарен ми је од Господа, Небеског Цара; ја га никаквом силом својом нисам узео, него Господ Бог мој погледа на моју смиреност, збаци силне са овога престола, и мене смиренога подиже на њ. И Његовом силом владах на овом престолу до сада. А од младости своје желео сам ићи за Господом мојим. Али како се изволи Господу моме, тако и учини Господ Бог мој са мном. Но већ приспе време Господње које је на моје спасење. А ти, сине мој мили, буди благословен Богу вишњем који царује на бесконачне векове. И овај мој престо нека је благословен од Господа Бога мог и од мене оца твог теби и деци твојој, и после деце твоје и целом потомству твом довека. И Господ Бог мој нека ти помогне на њему, ходећи и лежући и устајући са тобом, сладећи и веселећи душу и срце твоје утешењем Светога Духа. И Господ Бог мој нека те сачува; и Он нека ти је покровитељ твој на сваком месту. И Господ Бог мој нека те сачува од сваког зла! И Господ Бог мој нека сачува улазак твој и излазак ка противничким непријатељима твојим! И Господ Бог мој нека научи руке твоје на убојни ред и прсте твоје на борбу против непријатеља твојих који устају не те! И Господ Бог мој нека те светим анђелима Својим сачува на свима путевима твојим! И свети анђео мој, који ме је чувао од младости моје до сада, нека Он буде с тобом, и нека богатом милошћу Господа Бога мог буде вођа пуковима твојим, као што је био мојим! Он нека стане у убојни ред са тобом у свима биткама твојим! И Господ Бог мој и сила моја научи ноге твоје на извршење воље Божје овде на престолу овом и у бесконачне векове, амин!“  ¹

Благослов Божији и Његов је да на престолу српском буду потомци Стефана Првовенчаног. Без благослова је покушао да влада краљ Вукашин, Бранковићи, Карађорђевићи, Обреновићи и сви други после II светског рата. Све те владавине су биле неуспешне. Срби су стално страдали и губили своје територије. Све ове невоље ће се продужавати, понекад и увећавати док се Срби не сете какав им је благослов дат – ко да влада Србима и Србијом. Овај благослов је бачен у заборав одмах после цара Душана и то траје већ 660 година. Ван овог благослова нема владе која ће бити успешна, нити народу напретка, већ страдање и невоље (о овоме је говорио старац Гаврило, пророк задњих времена за Србију).

Што се тиче врха српске православне цркве он се и делима и речима показао као јеретички, што значи напушта православну веру и приклања се екуменистичкој јереси, чиме сам отпада од Бога, а покушава да за собом у вечну погибао и пакао поведе цео српски народ. Много је канона који за овакве случајеве траже да се такви свргну. Народу српском не остаје друго него да испоштују каноне и начело СПЦ,  доведу проверног борца за очување српске православне вере, а онда ће им доћи и владар са Божијим Благословом.

Опредељење за ЕУ би било самоубилачко. Опредељени за ову опцију се стављају у службу тих вековних српских непријатеља ради неких лажних интереса. Заслепљени начином живота и разним обећањима (лажним). За Србе у тој ЕУ има места само као јевитине, радне снаге, слуге и робова и то само за неко време и прве генерације. Србија ће остати без државе и своје земље. Владаће странци преко Срба најгоре категорије. За честите и поштене нигде места неће бити. Та опција је толико страшна да се сад тешко може описати и предочити. Западне земље (ЕУ у малом) су показале што стварно имају припремљено за Србе кроз однос према Србима у Независној држави Хрватској.  И то да је папа дао благослов да се 1/3 Срба покоље, 1/3 протера, а 1/3 покатоличе.  Планом није био предвиђен останак ни 1% Срба.  Хрватима се клање Срба толико свидело да су радије ишли на то да Србе покољу и побију на најзверскије начине у историји рода људског. Већа зверства нигде не постоје.

То и сада чека Србе, али сада постоје финији начини за масовно уништавање и истребљење. То су тровање преко воде, ваздуха, хране (добар део трговинских ланаца и произвођача хране су у хрватским рукама), лекова, вакцина. Ова влада је већ изгласала обавезно вакцинисање за Србе, увози доказано отровне вакцине, а регистрован је и низ случајева умирања одмах након примања вакцине. Циљ је да се најмлађа популација – и женска и мушка онеспособи за нормалан живот. Влада је већ донела закон о непослушању деце родитељима, а спрема се да донесе закон о томе да нормалним родитељима, који нормално васпитавају децу одузимају децу и исту предају  настранима на „право“ васпитање. А зна се већ, да деца усвојена од оних са оваквим гнусобним настраностима, завршавају врло брзо у душевном растројству, очајању, самоубиству и као наркомани. Да ли је у овом и сличном та модерност државе, коју актуелни председник владе стално истиче? Не!!! Због оваквих гадости Бог је огњем и сумпором спалио два града Содому и Гомору као опомену будућим нараштајима да је то оно чиме се заслужује вечни огањ и сумпор.

Србија већ сада не може избећи масовне епидемије и умирања и велико  бројчано смањење (о томе је говорио старац Гаврило). Србија је добрим делом већ скувана. Патријах „српски“ седи испод слике организатора напред  поменутог клања Срба у НДХ и „братски“ разговара са следбеницима тог клања (а папу зове светим оцем). Како то може бити српски патријарх? То може бити само папин поданик и слуга, а српски погубитељ – то је адекватан назив за њега. Председник Србије додељује папи и његовим сарадницима одликовање, а на делу је њихово организо-вано рушење СПЦ изнутра. Председник владе толико ревнује за интересе запада да је своју заблуду о ЕУ, која је српска пропаст, пренео на знатан део неупућених Срба као српску перспективу, што не би могао ни један западњак. ЕУ – то је засигурно крај српства и гробница српска, што се и сад, већ јасно назире ко види.

У време Немањића Срби су били заставници Православља и живели у благостању и сваком напретку. Садашње власти нуде црни барјак са запада са којим иду поплаве, болести, помори, продаја територија и земље, глад и беда, лажи, преваре, уништење Српства, муке на земљи, погибао и вечне муке у вечности.

Народе српски добро погледај шта ћеш да изабереш!

Срби пробудите се!

Гласање за ЕУ је страшније од Бранковићеве издаје на Косову, јер би ова пропаст била коначна, сва снага српска ће бити сатрта, а ни времена неће бити за било какво ослобађање.  Маргарет Тачер је изјавила приликом распада Југославије, а пре бомбардовања: „Србе треба зауставити одмах и заувек“.

Јануар 2016.

СНО „СРБИ НА ОКУП!“
Месни одбор Чачак


 

¹ Житија светих за фебруар, Св. Ћелије код Ваљева 2005, стр. 250, 251