Помагањем Еколошком покрету, помажемо себи!

Nikola Aleksić

Никола Алексић

Ових дана је пред Вишим судом у Новом Саду требало да се одржи суђење Николи Алексићу због наводне дискриминације хрватског привредника који пуних девет година несметано трује новосађане прерадом загађеног опасног хемијског отпада на законом забрањеном месту, у првој урбаној зони Новог Сада, непосредно уз дечји вртић и основну школу иако има три решења о забрани рада. Животно угрожене грађане Новог Сада је до сада узео у заштиту једино Еколошки покрет са Николом Алексићем на челу преко институције Еко-правне заштите Еколошког покрета која постоји од 1995. године.  Тај исти привредник, у циљу бацања прашине у очи, Еколошки покрет назива неофашистичком организацијом, а Николу Алексића неофашистом који га наводно дискриминише зато што је хрватске националности! Било би смешно да није трагично!

Суђење је одложено, како смо сазнали, јер је Николи Алексићу преко викенда нагло позлило и морао се обратити лекару ради снимања рада срца и регулисања притиска. Добро је да му је срце и до сада служило шта је све преживео, колико покушаја ликвидације, колико хапшења, колико неоснованих суђења у циљу прања радних биографија тајкуна његовом осудом преко корумпираног суда!

Указивао нам је Никола Алексић на геноцид који се спроводи над свима нама запрашивањем опасним хемијским отровима из авиона највеће терористичке организације на свету, како храбро јавно изјављује, а ми смо ћутали и мирно посматрали како га хапсе и саслушавају у намери да га представе лудаком који неосновано узнемирава јавност. Данас се у Уједињеним нацијама воде целодневне расправе о штетности тог запрашивања, а од Николе Алексића скрећемо поглед, уместо да кажемо; био си у праву, хвала ти!

Указивао нам је на геноцид који се врши над свима нама илегалним увозом генетички модификованих семена пољопривредних култура због чега нас је сваке године за педесетак хиљада грађана мање у Србији, јер ГМО изазивају неплодност код корисника такве хране. Нападали су га и називали свакаквим именима, јер се није могао супротставити академским звањем такозваним стручњацима који су купили дипломе и продају свој образ ради обмане јавности. Сада, када је наука доказала његове тврдње, а Русија изједначила ГМО са тероризмом (у смислу биолошког оружја), ради очувања живота свог становништва, „мудро ћутимо“ и опет га пуштамо самог да брани наше животе и нашу будућност залажући сопствени живот и слободу.

aleksic-nikolaУказивао нам је на геноцид који се врши над свима нама увозом и прометом меса цркнутих крава у чију трговину су умешани и сами радници министарства пољопривреде, а ми смо ћутали пуне две године колико га је тај увозник мрцварио на суду због наводне повреде пословног угледа и кредитне способности! Био би и осуђен да увозник меса цркнутих крава није заглавио затвор због других криминалних дела, па није имао ко да заступа ту приватну тужбу против Николе Алексића!

Одбранио је част Новог Сада залажући сопствену слободу тродневним даноноћним дежурством у гробници на Алмашком гробљу током покушаја спречавања скрнављења најстаријег православног гробља у Новом Саду! Да није било њега и других бранилаца Алмашког гробља који су током узалудне одбране два пута хапшени, у историји Новог Сада би остало записано да су новосађани багером прекопали кости својих предака сахрањених као жртве окупатора и ослободилаца у десетак масовних гробница. Његовом жртвом тај злочин ће заувек остати везан за имена злочинаца који су били на власти у Новом Саду и Војводини, док су грађани Новог Сада предвођени Николом Алексићем телима бранили кости наших предака!

Човека који се сврстао раме уз раме са највећим јунацима из српске историје оставили смо самог да води битке против васцелог шљама који отворено ради против српског народа!

Никола Алексић је једини човек на свету који је сам победио НАТО алијансу и спречио војну окупацију СРЈ 1999. године!  Он је изазвао најмасовније дезертерство у историји модерног ратовања и испразнио војне базе НАТО злочинаца у Македонији једним јединим летком преведеним на језике агресора! Тај подвиг му је НАТО алијанса писаним путем признала.

Личном храброшћу је исте године угрозио и самог председника САД и злочиначку НАТО алијансу када је Државном тужиоцу САД поднео кривичну пријаву против Клинтона и злочиначке банде која је представљала оригиналну оптужницу против нацистичких злочинаца из Нирнберга 1945. године у којој је променио само датум, имена злочинаца и државе жртве! Тиме је целом свету доказао материјалним доказом да су САД и НАТО и званично преузеле нацистичку идеологију, јер је све остало у пријави било 100% истоветно!

nikola aleksicЗалагањем сопственог живота Никола Алексић је спречио 2008. године одвајање Војводине од матице Србије победивши сепаратисте њиховим оружјем; интернационализацијом кривичне пријаве против сепаратиста наведених по имену и презимену! Да је којом несрећом Предлог статута АПВ био усвојен у ,,Народној” скупштини, НАТО трупе би за 12 сати одвојиле Војводину од матице Србије!

Никола Алексић је сачувао СВЕ паркове Новог Сада за будуће генерације, спречио је претварање Фрушке горе у нуклеарну депонију Европе, спречио је рушење Змај Јовине и Дунавске улице, Соколског дома, стадиона ,,Карађорђе”, Петроварадинске тврђаве и Војне болнице где је на ,,том платоу” требала да никне коцкарница ,,као у Лас Вегасу”, а уместо Војне болнице 18-спратни хотел!

То је само део његових подвига, јер супротставити се непријатељу српског народа и организованом криминалу само својим срцем, заиста представља прави подвиг!

Данас смо видели његов апел којим позива јавност да пружи помоћ Еколошком покрету да се избегне лицитација пописане имовине ради намирења старих дугова направљених опет ради свих нас!

Никола Алексић више никад не би смео да буде сам.
Никола Алексић више никад не би смео да буде прогоњен због нас.
Помагањем Еколошком покрету, помажемо себи, а кад га опет изведу пред суд, сви морамо стати уз њега!

Како радили, тако нам Бог помогао!

СНО „Срби на окуп!“