Против присилног вакцинисања

SNO Srbi na okup LOGO beliГлавна је одлика евроунијатског режима у Београду, да стално истиче демократију, права и слобода грађана, а при томе на делу је увођење потпуног тоталитаризма. Сведоци смо да је режим донео или има у плану да донесе законе који су потпуно у супротности са Уставом Републике Србије, односно са правима и слободама који тај највиши правни акт једне државе гарантује, па чак и са законима ЕУ на чије се стандарде позива.

У низу таквих закона, донет је и Закон о заштити становништва од заразних болести којим се директно крши право сваког грађана на слободан избор, да одлучује о здрављу своје деце. Са невиђеним репресивним мерама, од огромних новчаних казни и онемогућавања детета да се школује до одузимања деце као да смо обични робови, режим врши терор, намеће обавезно вакцинисање. Занимљиво, да режим који хоће да своје законе усклади са онима који су у ЕУ, неће да то чини по питању вакцина, јер у већини земаља које припадају ЕУ(Немачка, Француска, Велика Британија, Ирска, Холандија, Шпанија, Белгија…) вакцинисање није обавезно.

У складу са наведеним, режим најављује и увођење чиповања беба, прво добровољно, а онда као и вакцине преко ноћи ће постати обавезно за све грађане. Такође у припреми су и Закон о равноправности жена и мушкараца и Грађански законик, где се отворено намеће “геј идеологија“ и одузима право да уређујемо живот своје породице.

Против смо било каквог угрожавању права и слобода грађана која су загарантована Уставом, као што је присилно увођење обавезног вакцинисања, чиповање беба, наметање “геј идеологије“, спречавања родитеља да васпивају своју децу и дајемо подршку онима који се против тога боре, а и сами смо покренули активности ради супростављања наметању антихришћанских закона.

Основно је право сваког грађанина у Србији, да има слободу избора који му гарантује Устав!

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!

Дана 27.02/11.03.2016.лето Господње.

Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“