Браћо и сестре, обратите пажњу ко вам се намеће као вођа!

 

„Срби на окуп“ постоје дуже од неких других удружења и организација, самим тим дуже и памте, па зато све позивамо да погледају овај видео. Овако је Дикић са својим жандармима ломио бирачке кутије у Косовској Митровици када је видео да Срби неће на шиптарске изборе. И тада као и сад све ради у договору са властима у Београду. Размислите Заветници и остали ко вас преводи жедне преко воде и ко вашу љубав према отаџбини злоупотребљава.

Погледајте видео, „ако коза лаже рог не лаже“.

ПОДСЕЋАЊЕ: Жандармерија на челу са министром Дачићем и Братиславом Дикићем као њеном челником је још пре четири године на све начине опструирала борбу Срба са севера покрајине. Ово је само један од прилога који показује како је Жандармерија „преоравала“ алтернативне путеве којима су се Срби кретали. Неки који су на овом снимку били тада на страни српског народа сада су у власти са Вучићем и на ово су заборавили. Овом приликом и њих подсећамо да су некада били Срби а сада су издајници. Неки су и остали Срби, сами ће се препознати! Подсећање ко је вера а ко је невера!

Како је лако манипулисати са људским безнађем, са једином надом да сутра има да се једе и пије и то користе издајници који су на власти. Па још ако неко мало подигне главу и каже своје мишљење одмах претње, привођења у полицију. Можда сила Бога не моли, али и Бог силу не воли.

Зато драги пријатељи, браћо и сестре будите обазриви коме верујете, јер много пута од 1990 године је међу нама било српских издајника који су користили енергију патриотизма и љубави према Србији и нашем светом Косову у њој, за своје личне интересе, за интересе Запада и интересе издајника на власти.

Апелујемо на часне, паметне, национално свесне људе да у будућим окупљањима против НАТО пакта, које апсолутно подржавамо, обрате пажњу ко им се намеће као вођа, да не буде члан државног апарата коме је то посао. Неко ко ће позитивну енегрију угушити и девалвирати. Јер ко прима плату од Вучића или Запада не може бити на челу оних који су против њихове политике и циљева.

Нека нам Св. Симеон Мироточиви кога данас славимо буде свима на помоћ!
„КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО“

***

ДА СЕ ПОДСЕТИМО КО ЈЕ БРАТИСЛАВ ДИКИЋ…

УПОЗОРЕЊЕ СВИМ ДИВНИМ ЉУДИМА КОЈИ ЧИСТА СРЦА ИЗЛАЗЕ НА ПРОТЕСТЕ ПРОТИВ НАТО-а, ДА ИХ НЕ ЗАВАРА ОВАЈ ЧОВЕК, КОЈИ ЈЕ УВЕК ТУ КАО ДРЖАВНИ СЛУЖБЕНИК У ФУНКЦИЈИ КАНАЛИСАЊА И АМОРТИЗАЦИЈЕ НАРОДНОГ ОТПОРА, ДА И У БЕОГРАДУ НЕ ПРОЂЕМО КАО СРБИ НА СЕВЕРУ КОСОВА.

dikic

УЧИНИО ЈЕ СЛЕДЕЋЕ:

– бранио режим у Београду,
– хапсио српске јунаке
– заслужан за малтретирање и батинање српског народа који се противио геј паради,
– учествовао у разбијању протеста организованих против хапшења Радована Караџића и Ратка Младића,
– разбијао српске барикаде на северу КиМ
– уништио српски отпор на северу КиМ,
– поставио границу између централне Србије и територије КиМ,
– спровео шиптарске изборе на КиМ,
– полупао гласачке кутије у Косовској Митровици итд.

МОЛИМО ВАС НЕ ДОЗВОЛИТЕ МУ ДА ОН ВОДИ ОТПОР
ЈЕР ОН ПРЕДСТАВЉА ИНСТРУМЕНТ ИЗДАЈНИЧКЕ НАТО ВЛАДЕ!


 

Препоручујемо да прочитате и коментаре на изворној страници:
Извор: ФБРепортер