Саопштење за јавност  СНО “Срби на окуп“ – Поводом ступања на снагу Закона о НАТО

SNO Srbi na okup LOGO plaviПомаже Бог, браћо Срби и сестре Србкиње!

Као и много пута до сада и овог пута смо приморани да се огласимо поводом  чина издаје србских националних интереса од стране највиших државних институција које представљају председници Републике Србије, републичке Владе и републичке Скупштине са скупштинским посланицима који је сачињавају!

Овог пута нису разлог Закони који су у прошлости хитро предлагани и усвајани у Скупштини Србије, а који индиректно помажу Западном непријатељу да нам отме територије, да нам уништи све сегменте привредног живота и економије, просвете и образовања, породице, традиције, да нам наруши здравље нације Законима који убијају будућност оличену у нашој деци. Не! Овог пута смо приморани да се огласимо и дамо свој суд о Закону који све те Законе обједињује у себи и ставља Србију и србски народ у потчињен положај према свом непријатељу у рату који подмукло траје у свом најбруталнијем облику још од 1999. године. Рат који се још води против Срба и Србије је променио своју спољашњу форму и тренутно се води иза маске “мира и демократије“ коју пропагирају НАТО чиновници оличени у функцијама председника Србије, Скупштине и Владе и који су на те функције дошли помоћу махинација у предизборном и постизборном процесу а све уз помоћ страних амбасада из НАТО земаља! Изгласавањем и потписивањем овог последњег у низу Закона на штету Срба и Србије, свему овоме се додаје још једна димензија нашег посрнућа и пристанка на отпадништво од наше исконске традиције оличене у очувању наше државотворности чије темеље је поставио нико други до Стефан Немања – Свети Симеон Мироточиви!

Убијали су нас, отимали нам земљу и домове, расељавали нас, тровали осиромашеним уранијумом. Од жртава, пред очима целог света, су од нас направили кривце! Отели су нам слободу у сваком смислу те речи, тако да не можемо ни о чему више да се питамо и самостално одлучујемо! Затирали су  и рушили наше цркве и још то чине! Прекопавали су нам гробове и разбацивали кости наших предака и још то чине! Прекрајали су нам историју и поклањали је другима као да се ради о врећи кромпира на пијаци и још то чине, а  Закони који су усвајани у марионетској скупштини Србије имали су за циљ да све то прикрију и помогну нашим Западним непријатељима да се то стање легализује, законски!

Па није ли овај последњи Закон, Закон о НАТО, објединитељ свега онога што су нам до сада чинили усвајајући оне предходне Законе!? Није ли овај Закон о НАТО у ствари КАПИТУЛАЦИЈА којoм ће се потврдити пред непријатељем да смо, овако преумљени и преваспитани, спремни да признамо да нас је НАТО научио “новим вредностима“. Није ли овaj Закон доказ којим признајемо да нас је НАТО, убијајући нас и уништавајући све србско пред собом, напокон извео на прави пут!? Не поручује ли се овим Законом колика је наша захвалност што се уз тако мало “колателарне штете“ ипак догодило да прогледамо и да је зато неизмерна захвалност србског народа што нам је НАТО помогао да се од заблуда отргнемо!? Да. Овај закон значи управо то! Он то поручује!

Специјални рат, рат у тишини, који се води против нас Срба  је свеобухватан и бескомпромисан! Он обухвата све области нашег битисања, нашу веру, нашу породицу, све ближње наше, све од чега живимо и због чега живимо и он неће престати док не постигне свој циљ! Не заборавимо, тај рат против нас води Запад преко своје војно – политичке организације која се зове НАТО и не заборавимо да је тај рат до сада против нас Срба вођен на линији фронта, између нас и њих, и са по неким издајником у нашим редовима од којих их се највећи део налазио у институцијама државе Србије! Овим Законом о НАТО престаје да постоји линија фронта која нас је, како тако, одвајала и ми сада по први пут у својој историји пристајемо на пораз и КАПИТУЛАЦИЈУ!

ДА !

Закон о НАТО је озакоњење КАПИТУЛАЦИЈЕ!

Хоћемо ли допустити да у наше име капитулирају они који су за то плаћени од стране НАТО савеза, остаје да се види!? Наша историја не памти да се то икада догодило и верујемо да ће наш намучен и напаћен народ успети да се и овога пута уздигне изнад невоље и да ће наставити своју слободарску традицију оличену у безграничној љубави према својој ОТАЏБИНИ!

Ово наше саопштење за јавност завршићемо речима нашег преосвећеног владике Артемија, кога су заједничким снагама протерали из своје епархије НАТО савез и издајници из србске политичке и црквене власти, као што и све нас данас гоне, речима:

„ОКУПАЦИЈА ДА, КАПИТУЛАЦИЈА НЕ!“

Председник СНВ Срби на окуп
Драган Велић