Саша Касаловић – Вучић и НАТО су ПОСЛЕДИЦА! Хајде онда да именујемо шта је УЗРОК!

Sasa Kasalovic

Саша Касаловић

Коментар поводом одлуке коју је донела Скупштина Србије о НАТО

О капитулацији пред НАТО савезом, која је последњих дана као тема актуелна за многе оне који себе зову Србима и Србкињама, немогуће је било шта рећи а да се не осврнемо на низ велеиздаја које су починили наши духовни и световни лидери и вође, почев од папољупца Иринеја па преко А. Вучија као премијера, па све до оних велеиздаја које су чиниле претходне Владе и власти.

Ова последња ВЕЛЕИЗДАЈА је само логична последица свих претходних издаја које су плански спровођене у Бриселским преговорима око Косова и Метохије, а које су јасно наговештавале да ће до ове последње доћи на исти начин и иза кулиса, као што је то и у претходним случајевима чињено!

Узевши у обзир ову моју тврдњу, логично је поставити питање:

Зашто је одједном толико важно ово са капитулацијом и НАТО Законом изгласаним у Скупштини Србије, а није било тако важно када се тиче Бриселских преговора о питању статуса Косова и Метохије!? Као да једно не иде са другим, или Срби воле да се праве блесави када је Косово и Метохија у питању!? Позивамо на рушење Владе и власти због издаје када је НАТО Закон у питању, а нећемо да рушимо ту Владу и власт због “Бриселске велеиздаје“!?

По овоме испада да је ОКУПАЦИЈА Косова и Метохије, и његова предаја шиптарима у руке, нормалан чин, а да је улазак НАТО у Србију недопустив! Да ли то значи да НАТО на Косову и Метохији има сва права да буде тамо, а у остатку Србије не може имати та права!? Да ли то значи да за Србе у Србији, Косово и Метохија одавно нису тема о којој треба бринути, јер ето, дали су га да би их НАТО оставио на миру у суженој Србији…  И одједном… Шта је сада ово!?

Због оваквих нелогичности и оваквог понашања народа, на све ово се мора гледати сасвим другачијим визиром и верујем да се морају темељно потражити узроци овоме! Све велеиздајничке Владе, Бриселски договори, одлука о НАТО Закону су само последице  – узроци леже негде друго!

Шта је УЗРОК!? Ко су ти узроци!? О чему се ту ради!?

Одговор је врло једноставан, иако ће некима изгледати да је све тако компликовано и тако замршено! Па хајде онда да именујемо тај УЗРОК!

Тај узрок је србски народ! Отпао од Бога, од СВЕТОСАВЉА, окренуте главе од ближњег свог у невољи, морално посрнуо, незаинтересован, осим када је у питању осећај у сопственом стомаку, такав народ је преспавао све оне велеиздаје које су претходиле овој последњој и која им је сада довела НАТО и на њихов кућни праг!

Шта су мислили, да НАТО на прагу Србина из Р. Србске, Р. Србске Крајине, Ц. Горе, БЈР Македоније, Косова и Метохије није велики проблем и да се са тиме може мирно и спокојно живети!? Е па сада знају да није тако!

– Сада знају да су им Дејтонски и Кумановски споразум, претече Бриселског споразума, довели НАТО пред кућни праг!

– Сада знају да је Србија недељива, али (су то сазнали) на један много ужаснији и болнији начин!

– Сада знају да су, за разлику од свих Срба којима је у борбама и ратом наметнут НАТО, они први којима је НАТО подметнут преваром и без борбе!

– Сада знају да су једино они изиграни и на најувредљивији начин понижени! И да не остане забуна или недореченост око онога што сам желео да кажем – НАТО је војно политичка организација која у Србији има за циљ да у потпуности уништи србски народ и његову државност! То је одувек било јасно али запрепашћује досадашња незаинтересованост према том питању!

– Сада када је “мечка“ заиграла пред свачијом кућом сада је то, од једном, постао проблем!? Значи, о овом питању се не може разговарати а да се не каже да су одлуци Скупштине Србије о НАТО Закону претходиле многе друге одлуке које су на најбруталнији и велеиздајнички начин најављивале да ће и до овакве одлуке о НАТО доћи!

Рат против Срба и Србије је свеобухватан и бескомпромисан! Он обухвата рат у духовном, политичком, економском, демографском и сваком другом смислу!

– Зато нам црква на челу са папијархом Иринејем иде путем ЕКУМЕНИЗМА.

– Зато нам економија иде у руке непријатеља и туђина, школство нам иде од просветитељства ка дебилизацији, породица ка статусу удружења по законима које намеће Запад.

– Зато нам је највећа извозна грана привреде – одлив памети, а највећи увозни успеси су увоз меса, белог лука, јабука и млека.

– Зато нам војску разоружавају а модернизују је тако што ће њоме НАТО командовати и тако слати наше синове да гину по Сомалији, или негде друго, када већ нису хтели да за Косово и Метохију ратују!

Због свега овога мој коментар о НАТО закону који је донела Скупштина Србије не може бити другачији него овакав:

Вучић и НАТО су ПОСЛЕДИЦА!

Србски народ је УЗРОК!

Саша Касаловић, 24.2.2016.
Потпредседник СНО „Срби на окуп“