Редован протест и подршка Пољака Косову и Метохији! (ФОТО)

Као и сваке године, неколико стотина Пољских националиста и навијача Леха из Познања (Пољска), одржали су скуп подршке Косову и Метохији!

ан, редован протест и подршка Пољака Косову и Метохији! (ФОТО)

Фејсбук група „Сви навијачи света – Косово је Србија“, у сарадњи са навијачима из Пољске, објавила је неколик офотографија са протеста у тој земљи одржаног 13. овог месеца.

  Неколико стотина младих окупило се у Познању да искаже своје неслагање и незадовољство политиком која се води према Косову и Метохији. Многи од њих сигурно да не знају пуно о Косову али оно што знају и осечају јесте неправда која се чини и то је главни мотив да се окупе и поигну свој глас против тога. И тако већ низ година заредом, неуморно и истрајно.

Поред овог скупа и за сутра је заказан још један. Он ће бити одржан у Кракову а такође се одржава сваке године од 2008. када су Шиптари, на иницијативу запада, нелегално погласили „независност“ јужне српске покрајине у којој су деценијама уназад терорисали српски народ.

Захваљујући страници навијача који окупљају све навијаче света који пружају подршку српском народу у очувању своје земље, и сутра ћемо пренети утиске са протеста у кракову.

Извор: КМ новине