Анти НАТО протести у Подгорици – Игор Војиновић

Igor Vojinović na skupu Ne u NATO

Игор Војиновић за говорницом на седници Скупштине Српске листе у Подгорици

Кажу да је на протесту против НАТО у Подгорици било од 5000 до 10000 људи. Толико су највише прикупили ови из Демократског фронта на „грађанским протестима“ све са Шиптарима, Бошњацима и Монтенегринима, који нису били на анти НАТО скупу. Што значи да им и на овај начин стратегија свјесно погрешна. Неће они бројност протеста него опстанак Монтенегра и асимилацију Црногораца.

На протесту против НАТО у Подгорици није виђена ниједна МНЕ „кокошка“! Чудо да то није Мандић покушао да наметне. Вјероватно је је закључио да би могао бити пребијен од присутних. Пјевале су се пјесме о Косову, клицало се Русији, Србији и спомињао Чича Дража. Вијориле су србске и руске заставе. Моји Пивљани су виђени у првим редовима. Одувијек сам се дивио бистрини Дурмитораца. Нису били активни учесници „грађанских протеста“ али су врло активни на протесту против НАТО! Било је одлично, али не лези враже…

Како неко може једном реченицом све да упропасти,али од њега се и не може ништа друго очекивати.

Андрија Мандић:
Протест против чланства у НАТО-у и антирежимски протест ДФ-а биће одвојени.

Политичка шизофренија коју је први употријебио Небојша Човић на КиМ, а довео до савршенства Александар Вучић. Велеиздаја и квази-патриотизам код истих сподоба у исто вријеме.

Због тога што је Мандић организатор протеста, нисам хтио да идем у Подгорицу, јер знам да је он ту да све обесмисли и упропасти. Не може да нас води онај, ко је издао и крао, он може да се покаје и да слиједи, али не и да води.

Народни протести против МНЕ, ЕУ и НАТО морају бити помогнути из Москве и мора их водити неко ко није преварант.

Црна Гора има око 600 000 становника од чега је 35% Срба и изашло је до 10 000 људи на анти НАТО протест. Београд има око 2 милиона становника и на анти ЕУ и анти НАТО протесте изађе неколико хиљада људи. И КАЖУ ДА ЈЕ ЦРНА ГОРА ИЗДАЛА!?

Игор Војиновић
СНО „Срби на окуп“
12.12.2015.