Јовић: Оставите портале на миру, дајте истину ко је поклекао?

Поводом напада СРС на портал „КМ Новине“ због објаве саопштења о позиву првог човека те странке, др Шешеља свом чланству да изађе на шиптарске изборе, огласио се и Небојша Јовић, председник СНВ за север КиМ.

Šešelj protest

Трезвено, рационално и реално сагледавајући ситуацију, Јовић спречава маневарске нападе врха Српске радикалне странке усмеравајући светло на срж проблема, онако како то и треба да буду. На друштвеној мрежи Фејсбук написао је следеће:

Због специфичности и опасности коју са собом носи, ова се ствар мора одмах истерати на чистац. И нису овде криви ни новинари КМ новина (посебно не Иван Максимовић, за кога могу рећи да је можда и ЈЕДИНИ, ПРАВИ, НЕЗАВИСНИ И ДРЖАВИ И НАРОДУ СВОМ ВЕРАН СРБИН И НОВИНАР), ни ФБ Репортер према коме такође, због њихове објективности, храбрости и професионалности имам само речи хвале! Дакле, не правимо забуну још већом и оставимо новинаре, портале и редакције по страни!

Кристално је јасно да, ИЛИ ЈЕ НЕКО У УДРУЖЕЊИМА ЗЛОУПОТРЕБИО ПОТПИСЕ Г. КАСАЛОВИЋА И ЂОРЂЕВИЋА И ИЗДАО САОПШТЕЊЕ „БЕЗ ЊИХОВОГ ЗНАЊА“ И БЕЗ ОСНОВА, ИЛИ ЈЕ СРС ЗАИСТА ПО НАЛОГУ СВОГ ПРЕДСЕДНИКА ДОНЕЛА ЗЛУ И ОПАКУ, ПО СРБСКИ НАРОД НА КОСМЕТУ КОБНУ ОДЛУКУ О ЈОШ ЈЕДНОМ, ДЕФИНИТИВНОМ ОЈАЧАЊУ ТЕРОРИСТИЧКЕ ТВОРЕВИНЕ ткзв. НЕЗАВИСНОГ КОСОВА, ИЗЛАСКОМ НА СЛЕДЕЋЕ АЛБАНСКЕ ИЗБОРЕ!

Nebojša Jović

Небојша Јовић: Да видимо ко је поклекао!

И она страна која се послужила неистином МОРА то признати и отворено се срБском народу за своју „слабост“ извинити. То је најмање што би морали учинити. Дакле ИЛИ „ШЧЕРБИН И СТАРА СРБИЈА“ – ИЛИ СРБСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА!!!

Ја, познајући и једну и другу страну, желим рећи да као људима од интегритета верујем и једнима и другима, на обе стране, јер се на обе стране налазе као што рекох, доказане патриоте и морални људи. Али овог пута једна страна је поклекла. И мислим ДА СРБСКИ НАРОД, НА КОСМЕТУ ПРЕ СВЕГА, МОРА ОДМАХ САЗНАТИ ПУНУ ИСТИНУ. ОДМАХ!!! Јер, као што на почетку рекох, последице могу бити погубне и то се мора спречити!


Извор: http://www.kmnovine.com/2015/11/nebojsajovic.html#ixzz3sKci5L9D