Подршка слободи говора – подршка др.Андреју Фајгељу

Професор универзитета у Крагујевцу, отац четворо деце, велики патриота др.Андреј Фајгељ ухапшен је јуче у свом дому, од стране Вучићевог режима, само зато што је јавно рекао у личном видео запису који је објављен на Јутјубу, а који смо ми поставили на нашем порталу “СРБИ НА ОКУП!“, оно што већина Срба мисли.

Andrej Fajgelj UHAPŠEN

Храбро, јасно и гласно је изговорио истину да нас овај режим из дана у дан понижава, а да је врхунац тога, овај Вучићев дочек генералног секретара НАТО, Јенса Столтенберга, на аеродрому са погачом и сољу,  и да томе свему треба да се супроставимо. Немушто секретарево „појашњењe“ НАТО бомбардовања наше земље, у коме нема трунке кајања, ни трага извињења Српском народу и жртвама њихове злочиначке акције 1999. године, представља врхунац цинизма са којим се целокупни Запад, а НАТО алијанса особито, односи према Србима, што све скупа представља подсмех и ругање хиљадама жратава НАТО бомби. Питамо се у име које политичке идеологије и економског просперитета ове жртве смемо заборавити!? Одговорност пред Богом, пред нашим народом и пред пострадалима током бомбардовања, за такво понижење управо носи премијер Александар Вучић који је секретару НАТО злочиначке организације дао прилику за то.

Ово хапшење је још једном потврдило сурову стварност, да у држави Србији једино Србски народ нема никаква права, па ни право да јавно изнесе своје мишљење. За то време муслимански, шиптарски, мађарски екстремисти  могу да прете  говорима мржње, отвореним сепаратизмом и нескривеним делањем против ове државе и народа Србског не подносећи због тога никакве санкције од стране режима у Београду (пример пазарског муфтије Зукорлића, Сулејмана Угљанина, шиптара на Косову и Метохији и Прешевској долини, итд. то најбоље потврђује).

Као организација која се залаже за слободу и права народа Србског, сматрамо да је ово још један противзаконити и неуставни притисак режима на часне Србе којима је стало до своје земље и свога народа, који само на миран начин износе своје мишљење. Оваквим репресивним мерама се младим и образованим Србима јасно даје порука да напусте нашу земљу и нађу уточиште у некој другој, уколико нису политички истомишљеници Вучићевог режима, чиме се поспешује одлив наше интелигенције и радне снаге. Због свега наведеног захтевамо моментално пуштање на слободу др. Андреја Фајгеља! У противном овакав нечасни подухват Вучићевог режима, тј. његов покушај да утамничи, свеже и ухапси елементарно људско право слободе говора,  биће још један међу многим показатељима да је у Србији забрањено бити србски патриота, те да тренутни режим нашу земљу враћа, не у деведесете и у болну 1999. годину, већ у 1944. када је Србијом злочиначка ОЗНА у име комунистичке власти и иделогије делила своју „правду“ без суда и пресуде, безаконим хапшењима и трагични масовним гробницама, којима се ни данас не зна трага.

Свесрпска организација “СРБИ НА ОКУП!“ чији је главни циљ окупљање и сабирање Срба и свих патриотских снага које ће надилазити партијске, идеолошке, социјалне, географске и остале поделе, у времену урушавања свих националних институција, позива све Србе и организације којима је стало до Србије и народа Србског да заједничким снагама дамо подршку др. Андреју Фајгељу и изразимо снажни протест због његовог хапшења и захтев да се пусти на слободу.

У име слободарске историје Српског народа, коју не можете ухапсити, на коју се др.Андреј Фајгељ позвао, питамо се КО ЈЕ СЛЕДЕЋИ?

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божију помоћ догодине у Призрену!

Дана 23.11.2015.године.
Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“