Француска подржава највећи дистрибутивни центар  тероризма – Косово! – Зоран Влашковић

 

Највећи европски полигон и дистрибутивни центар терориста је постало поодавно Косово !Једина НАТО држава у свету данас, што је веома чудно, Косово, има, по глави становника, највећи број терориста у овој такозваној исламској држави на простору Сирије и Ирака!

Сарадња Кфора и терориста УЧК [800x600]

Сарадња Кфора и терориста УЧК

Американци, Немци, Британци, Французи… су управо то и желели да постигну од такозваног независног Косова ? Ове државе су прво на власт у Приштини довели  терористе, неписмене,  зликовце, убице Срба   и свих других, па и својих сународника, Тачија, Харадинаја, Лимаја,  Весељија, Љуштакуа….  па када су то спровели у дело сада је почео први пут у свету организован извоз албанских терориста и тероризма у свет  ! И то где ? У ИСИС !

Званично, директор косовске полиције Шпенд Маџуни изјавио је на састанку скупштинског одбора за безбедност  у Приштини да у Сирији тренутно ратује 300 Албанаца са Косова  док је до сада са Косова у редовима ИСИС –а  погинуло више од 50  Албанаца ! Шта ли ради онда НАТО на Косову ?

Чудно је да Француска са правим именом назива оне који убијају и секу главе цивилима у такозваној Исламској држави  и изводе терористичке акције у Паризу, док  такве исте терористе на Косову, Албанце, подржава, општи са њима и прећуткује тероризам над Србима, Македонцима…

Лавдрим Муџахери -Убијени албански терориста са Косова  у Сирији који одсеца главу

Лавдрим Муџахери – Убијени албански терориста са Косова у Сирији

На подручју ИД  Француска осуђује џихадисте који руше и уништавају светску културну баштину која је на листи УНЕСКО – а, док та иста Француска подржава улазак Албанаца и Косова у УНЕСКО који су само у последњих деценију и по уништили више од 10.000 споменика на српским гробљима, никад у Европи забележен такав вандализам над мртвима, уништили и запалили 155 цркава и мананстира и више од 60 разних српскиих културних споменика!

Француска је директно одговорна за тероризам на тлу Париза, јер је баш та Француска помагала оружјем и новчано терористе из ИСИС –а !?  И све док Француска све терористе у свету не  стави у исти кош, баш на свом тлу ће,  осећати ударе , нажалост по недужним цивлилма,  од стране терориста.

А и Француска, је у најновијој историји, поступала истински  као терористичка држава, учествујући у бомбардовању Југославије 1999. године. Гебелсовим фашистичким лажима француски политичари су се утркивали да оптуже Србију и Србе без апсолутно иједног разлога, и изручивали терористички товере бомби на цивиле и бројне објекте у Србији, а све у циљу да би албанске терористе на Косову довели на власт и одузели Косово од Србије!?

Француска, сејали сте и помагали тероризам у свету а та мечка је сада ушла на ваша врата. Нажалост,  тај тероризам  се неће обити француским  политичарима о главу, већ неправедно недужним цивилима!