Поборници уласка у Европску унију величањем сатанизам планирају да нам униште породицу

“Свако противљење Божанском поретку јесте сатанизам.
Али нека увек непријатељ твога Бога, буде и твој непријатељ!
То се односи на сваку власт!“[1]

Непријатељ Бога и човека кренуо је у завршну офанзиву да преко фанатичних поборника уласка Србије у Европску унију (евроунијата) и присталица јеретичког екуменистичког покрета (екумениста) из редова јерархије СПЦ уништи наше породице, да нас претвори у народ Новог доба (New Age), обезбожен, заглупљен, дезоријетнисан који ће бити спреман да прихвати долазећег антихриста.

zloupotreba dece u gej kampanji        У току следеће године, евроунијати су најавили да ће донети законе, којим ће дефинитивно ставити тачку на уништење породице као основне ћелије друштва и државе. Између осталог планирају да донесу: закон којим  ће легализовати содомске, противприродне, тзв. истополне бракове и усвајање деце од стране истих, увођење обавезног хомосексуалног васпитања у вртиће и школе, затим спречавање родитеља да васпитавају децу, дајући деци неограничене слободе и права без икакве обавезе и поштовања родитеља. Као што смо у уводном делу већ поменули, то се ради уз договор са екуменистима из СПЦ, а да је тако у прилог томе говори и сам епископ бачки Иринеј  Буловић, портпарол Светог архијерејског сабора, који је рекао: “Став Цркве је увек сагласна са ставом државе!“. Овакву  сервилност коју објављује портпарол Иринеј Буловић, СПЦ није указивала ни некадашњем комунистичком, титоистичком режиму у Србији. Тако да се не треба чудити, зашто сва спорна питања која се наметну нашем народу протичу олако и без икакве јавне расправе, не може да се чује глас истине и разума, већ само мишљење плаћених пацифиста-квазихуманиста који намећу терор мањинске групе содомиста над већином нормалног становништва. Тако се у име људских права и слободе мањине, заправо угрожава право већине, што разоткрива прави, тј. обмањијући карактер „демократије“ која нам се намеће од стране Запада.

Irinej Andrej Irinej         Оно што нисмо сањали ни у најцрњим сновима, постала је наша сурова стварност. Зато смо сви криви, јер смо томе допринели својим индиферентизмом и ћутањем којим се одобрава зло и издаје Бог, породица, народ и земља. Треба да се запитамо да ли нам је савест мирна, да ли смо довољно учинили и да ли чинимо да заштитимо своје породице, своје ближње, од зла која нам намећу и које нас у вечну пропаст води? Навешћемо Вам један пример, који најбоље показује колико смо незаинтересовани за оно што се догађа око нас. 2010. године организовано је прикупљање потписа-петиција широм Србије, да се скрене пажња врху СПЦ, Синоду и Патријарху, да изврше своју дужност, да јасно и гласно осуде “геј параду“ и њене организаторе. На велику жалост целе Србије, они то нису  учинили већ су дали прећутно одобрење. Да су Синод и Патријарх СПЦ испоштовали вољу Божију и молбу народа Србског ми данас не би имали овај проблем. Уместо своје пастирске дужности глобалистички кадар међу црквеним великодостојницима је руковођен чврстом руком портпарола Буловића усагласио став СПЦ са ставом фанатизованог евроунијатског режима у Београду. Потписи  су прикупљани и на чувеном Шабачком вашару. Једног момента пролази поред штанда, на којем су прикупљани потписи, бака са малом унуком, девојчицом од око 7-8 година и док је бака пролазила игноришући причу и оно што је дељено на штанду, девојчица је пажљиво све то посматрала и слушала. Замислите тада сцену, унука зауставља баку која негде жури, довлачи је до штанда и наговара је да потпише, што она и чини. Тако је и данас, наша деца вапе да их заштитимо од свих тих  “злих чика“- пре свих од просветних радника који их у име некакве лажне толеранције упућују на блуд и разврат слепо спроводећи све несувисле школске програме и наставне планове и јединице, које им Запад, „ММФ“ и други „апостоли Новог доба“, преко свог марионетског режима у Београду сервира, те од медија који их трују и убијају, а ми се понашамо као да се то нас ништа не дотиче и настављамо да ћутимо.

gej skupstina srbije1       У великој су заблуди  они који сматрају да се њих ово не тиче или да могу сами да заштите своју децу и породице. “Светски моћници“, или боље рећи зликовци, су створили механизам принуде, који је стигао и код нас, где се уз помоћ маринонетског, крумпираног и уцењеног државног апарата, школства, здравства и полиције намећу антихришћанске антивредности. Зато је најбољи пример “геј парада“ у Београду, када је евроунијатска власт уз помоћ полиције и војске, омогућила шачици сатаниста да понизи целу Светосавску Србију. То је само увод у терор који планирају да озаконе следеће године, који је у већини земаља ЕУ већ годинама присутан, а то је да полиција отима децу нормалним родитељима и дају их на усвајање сатанистима-содомистима. Какво лицемерство, одузимају децу родитељима зато што их васпитавају како се то увек чинило, и ту исту децу дају на усвајање содомистима и другим блудницима, да се на њима сексуално иживљавају (о томе има мноштво сведочења на интернету, а руски документарни филм “Содом“ је то убедљиво разобличио). Мноштво савремених истраживања показује да у противприродним, тзв. истополним „браковима“ не могу одрасти здрава деца, та деца су јако склона депресији, мноштво њих у периоду адолесценције изврши самоубиство, приклони се наркоманији или постане такође настрана и девијантна особа, услед кризе полног идентитета која је проузрокована одрастањем у окружењу морално и духовно изопачених особа, тј. њихових тзв. родитеља.

Да ли ћемо и после свега даље ћутати? Зар ћемо дозволити да нам униште породице, да нам децу отимају и развраћују, зар ћемо прихватити оно што је супротно Божјим законима? Ако нам је стало до своје деце, породица, будућности, ако смо хришћани православци онда не смемо ћутати, не смемо ни по коју цену прихватити оно што је супротно закону Божјем, већ треба да се храбро, одлучно супроставимо злу или како каже Св.Митрополит Филарет Московски: “Дужни смо да се повинујемо признатој земаљској власти све дотле док она не захтева од нас оно што Бог забрањује, и док не забрањује оно што Бог заповеда (Дела Ап.5.29)“.

SNO Srbi na okup LOGO beli          Као што су се евроунијати и екуменисти ујединили у злу, са јасним циљем уништења овог народа и ове земље, тако и ми треба да се ујединимо у добру, да се створи Светосавски фронт у борби за заштиту наше деце, породица и вечних вредности које нас чине људима. Са таквим циљем је и створeна светосавска и патриотска организације „Срби на окуп!“, те све нама једнодушне светосавце, патриоте и патриотске организације позивамо на јединствен отпор овоме и другим злима која наш народ сустижу. Овим наопаким законима који прете да униште породицу и свему осталом што нам се од стране окупатора са Запада, корз марионетски режим у Београду намеће, треба се борити свим расположивим цивилизованим и хришћанским средствима. Само на непоколебивом одстојавању на вери православној, уједињени, организовани као Светосавци уз Божју помоћ можемо се супроставити злу и победити га! Шта нам је прво чинити, рекао нам је Свети Николај Србски: „Народ не треба да следује својим слепим вођама (евроунијатима и екуменистима- прим. аут.) кад га ови воде путевима лажним и удаљују од Бога и Божјег Закона“.

Позивамо вас браћо и сестре да се саберемо, устанемо и као војска Светосавска супроставимо онима који хоће Православну веру, породицу и отаџбину да нам униште. У име Бога и Светога Саве, ради деце и будућности наше, а против безумља и издаје, „Срби на окуп!“

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!

Дана 18.11.2015.године.
Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“
МО Шабац – Мачва


 

[1] Из књиге “Поуке старца Антонија о последњим временима“. Велики руски старац Антоније се упокојио на почетку 21. века и он је најавио страшни цунами у Јапану.