Безакоње Кфора на Косову и Метохији! – Зоран Влашковић

Изазивају саобраћајне удесе, убијају, рањавају и не одговарају !?

Срби на Косову и Метохији су много зла и несрећа доживели од Кфора који је овде дошао да наводно уведе мир  а у старту је стао на страну Албанаца и злочинаца!

До сада је више Срба  убијено од стране Кфора, многи Срби су остали трајни инвалиди од пушчаних метака које је на њих испалио Кфор а у тражењу надокнаде штете за та тешка кривична дела још нико од Срба  није могао да оствари баш ништа.  Чак ни извињење! И у саобраћајним удесима које је Кфор изазвао још нико није могао да надокнади штету?

Да очигледно на путу Кфор може да угрожава саобраћај, изазива саобраћајне удесе и угрожава животе људи пример је Милана Марковића из Косовске Митровице, који је пуким случајем преживео  у удесу који је изазвао Јерменски Кфор, који је на КиМ у сектору америчког Кфора.

И у званичном полицијском извештају када се догодио саобраћајни удес 6. априла 2014. године код села Јагњеница, на путу Зубин Поток  – Звечан, каже се да је  до – „саобраћајног удеса дошло у моменту када се возило Кфора  кретало из правца Зубин Поток – Звечан и услед неприлагођене брзине  стању пута (клизав коловоз) возач кочи  али губи контролу над возилом крећући се низбрдо и удара у возачева врата(Милана  Марковића) при чему возач и његов сувозач(Срђан Томановић) задобијају повреде.“

Полицијски записник

Мало је фалило да се возило Марковића нађе у Ибру !

Возач је због повреда лежао пет дана у болницу где је имао бројне специјалистичке прегледа али и трошкове. На ауту је такође имао велика оштећења. Сву документацију је прикупио и послао јерменоском Кфору у Приштини за надокнаду штете. Чекао је одговор  и добио га почетком октобра ове године ( писан је 27.09.2015.г.) у коме се каже између осталог “… Желимо да вас обавестимо да наш контигент  одбија да плати било какву надокнаду….. Такође вас љубазно молимо да нам овај проблем не помињете поново“. То је потписао  Командир Јерменског  Националног Kонтигента Мајор, Карен  Давtyан.

Лицемеро, дрско и безобразно од стране  бахатих Кфороваца, који су имали и званични полицијски извештај да су криви за  саобраћајни удес. Но, код Кфора је изгледа  насиље институционализовано као средство у вођењу политике према Србима на Косову и Метохији. А свуда у свету такво институционализовано насиље се зове јасним именом – фашизам!