Нова експлозија у Косовској Митровици

bombaКОСОВСКА МИТРОВИЦА – Непознате особе у северном делу Косовске Митровице активирале су рано јутрос експлозивну направу у дворишту породичне куће чији је власник припадник косовске полиције, повређених није било али је причињена материјална штета.

Заменик регионалног директора косовске полиције Ергин Медић изјавио је Танјугу да је до експлозије дошло у уторак у 1:10 сати у двористу породичне куће Џ.Д. у улици Меше Селимовића у Косовској Митровици.

Приликом експлозије попуцала су стакла на кући, повређених није било, а истрагом ће бити утврђено шта је коришћено приликом овог напада, додао је Медић.

До експлозије је дошло у непосредној близини студентских домова у Косовској Митровици, тако да је ова експлозија узнемирила и студент у овом граду.

За последњих 24х ово је друга експлозија у Косовској Митровици, а починиоци овог криминалног дела као и оних ранијих за сада остају непознати. У косовској полицији нису могли да кажу било шта о евентуалним мотивима за најновији инцидент у Косовској Митровици.

ТАНЈУГ