НОВА ПОДВАЛА СРБСКОМ НАРОДУ ЦРНЕ ГОРЕ – пише Игор Војиновић

Лажна опозиција у Црној Гори започела је најновије протесте у Подгорици против истрошеног дикатора Мила Ђукановића.

Протести су организовани под називом : ,,Sloboda traži me!,, уз очигледна велика финансијска средства и модел „обојених револуција“ све са монтенегринским „кокошкама“! Квазиопозиција је против Милгорског режима, али је за Монтенегро, ЕУ, лаж, мржњу, пљачку и антисрбство, а прикривено је, а неки и отворено за НАТО. Поново подмећу Србима Црногорцима „грађанске“ идеје, као то је једино добро. Значи по њима Срби треба да гину против Милове полиције да би неки нови антисрбски режим преузео власт у Црној Гори.

Они који су учврстили Миловину Монтенегро у Црној Гори, сад разочарани у тај исти режим, гурају србски народ да гине за туђе и антисрбске идеје. Погледајте само то лудило и шизофренију, гдје србске тробојке гурају са антисрбским „кокошкама“ и шиптарсаким „вранама“ а као интересује их Црна Гора!

podvala zastava crna gora albanija srbija

Нама Србима Црногорцима таква МНЕ Црна Гора не треба и нећемо да страдамо ради сукоба Монтенегрина. Србски народ интересује само србска Црна Гора или њени дијелови гдје смо већина. Ми Срби нећемо Ватикан, ЕУ и НАТО. Највећи непријатељ Црној Гори је управо Монтенегро чије се ,,кокошке“ вију на протесту, гдје већину демостраната чине Срби. Ово је болесна и опасна подвала. У ПАМЕТ СЕ БРАЋО ЦРНОГОРЦИ. Браћо Староцрногорци, Старохерцеговци, Старосрбијанци, Брђани, Приморци и Бокељи НЕ ДАЈТЕ се, не насиједајте на најновије подвале Запада, који хоће да потрошеног дикататора замијени са свјежим МНЕ режимом. МИ СРБИ НЕЋЕМО МОНТЕНЕГРО, нити југословенске, грађанске и неодређене подвале. Срби хоће србску власт и србске представнике. СРБСКА ЦРНА ГОРА, ПОБИЈЕДИТИ МОРА или Црне Горе бити неће.

П.С. На првом дану протеста су се највише чуле двије пароле: ,,МИЛО ЛОПОВЕ,, и ,,МИЛО СРБИНЕ,,!?

Игор Војиновић
На Крстовдан ,2015. љета Господњег
СНО ,,Срби на окуп“