Косово поодавно ушло у ИНТЕРПОЛ!?

Interpol

Косово је већ подавно, по најгорем криминалу  и по злу,  ушло у ИНТЕРПОЛ, јер, пропорцијално према броју становника и према броју оних са Косова, Албанцима, који чаме у европским затворима  , Косово је убедљиво на првом месту  на планети! То показују званични ИНТЕРПОЛ – ови извештаји из Париза већ дужи низ година заредом.

Тако,  тренутно у европским затворима  лежи више од 24.000 Албанца, углавном младих  са Косова који су иза решетака због диловања дрогом, трговине белим робљем, разних пљачки, разбојништава, убистава….

У ИНТЕРПОЛ – овим извештајима се каже да је  тренутно у Швајцарској у затворима 2.800 Албанаца са Косова, у Великој Британији 1.500, Немачкој  1.700…..  и да практично нема европске земље у којима нема затворених Албанаца са Косова због дроге углавном и пљачки!

ИНТЕРПОЛ констатује  да у Белгији, Немачкој, Великој Британији, Аустрији, Чешкој,  свим Скандинавским  земљама и још многим другим  кључну улогу у дистрибуцији дроге имају управо Албанци са Косова!

Захтев пријема Косова у ИНТЕРПОЛ је отворена и директна провокација оне Европе која је тековина људских права,  отворено пљување Европљана, цивилизације, права, закона, демократије и друштва уопште у целини!

ИНТЕРПОЛ подразумева да се на домаћем терену, Косову, судство успешно супростравља кривичним делима свих врста и криминалу уопште. То на Косову није случај, јер, Приштина није одмакла ни милиметар  у решавању стотине најтежих кривичних дела, убистава Срба, затим пљачки  свих врста, дилерима  на хиљаде килограма дроге и  другом криминалу који је на Косову  апсолутно највише изражен.

Пријем Косова у ИНТЕРПОЛ означио би отворену заштиту албанском криминалу у Европи, отворену подршку у дистрибуирању наркотика  и свакако мањи број  затворени албанских криминалаца у затворима!

Зоран Влашковић – Срби на окуп