Поводом текста: Јако сунце ових дана и хладан туш из Ватикана

Miloje Milos

Господине Буловићу,

 

Будући да се осећамo прозвани од Ваше стране као припадници  >>хистеричних самопроглашених „челик-Срба“ и „суперправославаца“<< ради би били да Вам, као нашем великом пријатељу (суровом), вратимо уздарје.

Vladika-backi-Irinej-1

Господине Буловићу,

 

Дивимо Вам се, јер  нас веома подсећате на главног јунака из Домановићеве приповетке „Вођа“.

 

Правићемо се да не знамо да сте примили од папе прстен и напрсни крст (о чему сте се сами хвалили у цркви Дјевице Марије а о чему исцрпно сведочанство остави лист „Данас“, 7.10.2003).

 

Правићемо се да не знамо да сте са нечастивим склопили пакт о „ломљењу кичме“ следбеницима Светог Саве (о чему сведочи недељник „Дуга“, 30.3.1996).

 

Правићемо се да нисмо чули како најпалијег у грех човека у историји људског рода, после Јуде – архијеретика папу – зовете „свети отац“ (В. „Тајна безакоња“, Ревнитељ, Ниш, треће издање, 2012, стр. 91 и даље).

 

Правићемо  се да не знамо много тога што сте учинили налик на оног сејача што изврши сетву ноћу, кад људи поспаше (Мт. Гл. 13).

 

Али преко једне истине не можемо да пређемо а да не рашчистимо:

Да ли сте слепи код очију?

Да ли сте глуви код ушију?

Или, можда, „нисте информисани“, као што у време оно још један упропаститељ Срба – Стане Доланц – није био информисан о томе шта се на Косову догађа. Беше то време кад се Ђорђе Мартиновић самозадовољавао тако што је флашом измасакрирао своју сопствену утробу, а Шиптари кренули у прогон Србаља.

 

Господине Буловићу,

 

Ако сте слепи, ми Вам, нажалост, не можемо помоћи.

Ако сте глуви, такође смо немоћани.

Ако сте, међутим, неинформисани,  радо ћемо Вам пружити помоћ, несреброљубиво.

 

Господине Буловићу,

 

Папа је склопио тајни споразум у 11 тачака са САД и Немачком.

 

Проф. др Смиља Аврамов: „Између САД, Ватикана и Немачке склопљен је 1976. године тајни споразум у 11 тачака. Једна од централних теза овог споразума била је идеја о федерализацији света… Једна од тачака која је мене посебно погодила, кад сам читала тај споразум, била је – тотално уништење Православља.

Православље мора бити избачено из светских комуникација, као религија, јер је то једини хомогенизирајући моменат православних земаља који има политичке димензије,  и глобализација уз Православље тешко да ће успети. Отуда уништење Православља, али и продор у Православну Цркву и бацање тешких пара да би се придобили поједини руководиоци Православља и да би се на тај начин уништила срж теологије православне. “ (В. „Чувари вере предачке“, Ревнитељ, Ниш, 2014, стр. 368.).

 

Дакле, Ваш (тамо Вама) „свети отац“ се заклео да настави сатирање србства тако што је наумио да ТОТАЛНО УНИШТИ ПРАВОСЛАВЉЕ!!!

 

Зато, молимо Вас, немојте од папе тражити „помоћ“ да нам сачува косовске светиње. Немојте бар у име нас >>хистеричних самопроглашених „челик-Срба“ и „суперправославаца“<<.

 

Довољно смо се напримали његове и Ваше доброте. Задржите нешто и за себе као попутнину кад пођете Богу на истину, сем ако сте бесмртни, као што сте непогрешиви, добронамерни, морални и побожни.

 

У прилогу Вам дотурамо мишљења још неких >>хистеричних самопроглашених „челик-Срба“ и „суперправославаца“<<:

 

https://www.youtube.com/watch?v=bCbdDn512M8

 

До Вашег  повратка у Православље из (како рекосте док не обезушисте у писму Лаврентију) „баруштина пуних муља и духовне жабокречине које се зову милозвучним именом `екуменизам`“ – далеко Вам лепа кућа.

 

Милоје Стевановић из Београда

и Милош Стефановић из Ариља