Руско “ЊЕТ“ антихришћанском светском поретку, значи наду за цео свет

rusija-njet

На крају 20 века, у којем смо страдали као ниједан народ у свету (сразмерно свом броју), јахачи апокалипсе САД, ЕУ, Ватикан и НАТО извршили су над Србијом невиђен злочин раван геноциду, у којем су нас немилосрдно бомбардовали и убијали 78 дана, а затим нам прво окупирали Косово и Метохију и потом преко евроунијатских власти и целу Србију. Овом срамном резолуцијом о Сребреници која нема никакве везе са истином, ти исти злочинци су требали да оправдају свој злочин из 1999.године и да га заврше, тако што би часни и многострадални србски народ сатанизовали и прогласили га геноцидним народом. У томе имају и отворену подршку марионетске власти у Београду, која је у последњих месец  дана имала лажну представу за народ, како се они не слажу са Британском резолуцијом о Сребреници, па су чак једног момента и од Русије затражили да уложи вето. То је обично лицемерство, јер су истовремено унапређивали односе са НАТОМ, потврђујући старе и потписујући нове уговоре о вазалском односу и дајући пуну подршку такозваним невладиним организацијама, као што су “Жене у црном“ или “РЕКОМ“ Наташе Кандић, које отворено раде против Србије и који криве Србију за геноцид у Сребреници. Врхунац те дволичности Вучића и његове владе је одлука да он иде на клањање у Поточаре, а притом није хтео да се појави у Братунцу на парастосу србских мученика које су зверски убили Насер Орић и муслиманске хорде зла. Русија није уложила вето због неискреног захтева Вучићеве владе, која истовремено тражи помоћ да се спречи доношење резолуције, а са друге стране и даље блиско сарађује са онима који хоће да нас претворе у геноцидни народ. Зашто би Руси били већи Срби од Срба?

Повод за Руско “ЊЕТ“ западним лажима јесте помоћ и заштита братског Србског народа, који је и поред издајничког понашање евроунијатске власти и даље дубоко везан за Русију. Главни разлог што се Русија супроставила лажној резолуцији у Савету Безбедности УН, је њена одлучност да брани себе и слободни део света од намере да господари новог светског поретка претворе ову планету у велики логор “Содом и Гомор“, са којим ће управљати изабрана сатанистичка елита. После дешавања у Украјини, где су на власт дошли фашисти уз помоћ оних који су хтели да прогурају наведену резолуцију, Русија је постала свесна да је прошло време лажног пријатељства са САД и њеним западним сателитима и да је отпочео отворени рат. Схватила је Русија, да се успешна одбрана не може заснивати на пасивном гледању шта раде НАТО фашисти, већ им се мора супроставити и то не само на својим границама него широм целог света, а посебно у Европи и то Балкану као пресудном месту.

Руско “ЊЕТ“ даје наду свима којима је стало до истине и слободе, јер се тако показује да је Русија поново снажна, чврста, одлучна и да хоће, може и сме да се супростави сатанистичком злу коју предводи САД, које милом или силом претварају планету у царство антихриста. После овога треба сви добронамерни Срби да схвате ко нам је заиста прави пријатељ, а ко нам је отворени непријатељ који хоће да нас потпуно уништи. Русија је учинила што је требала и могла, а сада смо ми на реду да одбацимо евроатланске интеграције које воде уништењу Србије и да се окренемо истоку и нашој браћи Русима као јединим искреним пријатељима.

У светском рату који је започео бомбардовањем Србије и који данас улази у завршну фазу, Срби станимо на страну правде и истине, на страну народа за којим смо везани и вером и крвљу, на страну земље која штити вредности које нас чине људима, на страну Руског народа и Русије, окренимо се истоку одакле нам и Спаситељ долази. Срби, помолимо се Богу да Русија поново буде оно што је била пре сто година, велика Православна царевина, преко које ће Господ заштити овај свет од антихристoвих сила зла, и да ми будемо уз њу. Уз велико хвала Русији и Руском народу, подсетимо се речи Св.Николаја Србског:

“Велики је дуг наш пред Русијом. Може човек бити дужан човеку, може и народ – народу. Али дуг, којим је Русија обавезала србски народ 1914 године, тако је огроман, да њега не могу вратити ни векови ни покољења. То је дуг љубави, која свезаних очију иде у смрт, спасавајући свог ближњег. Нема веће љубави, него да ко положи душу своју за другове своје – то су речи Христа. Руски Цар и руски народ, неприпремљени ступивши у рат за одбрану Србије, нису могли не знати, да иду у смрт. Али љубав Руса према браћи својој није одступила пред опасношћу и није се уплашила смрти.“

Уз Божију помоћ, заједно са Русима догодине у Призрену!

Како радили тако нам Господ помагао!

Дана 09.07.2015.лета Господњег

Свесрпска народна организација “СРБИ НА ОКУП“                                                                                                  месни одбор Шабац – Мачва