Косово европски полигон тероризма!

siptar kolje po siriji

Званично УЧК терористичка организациоја. – У Сирији и Ираку погинуло више од  30 Албанаца  џихадиста са Косова, сада је 60 у притвору на Косову а против 130  се води кривична истрага да су повезани са ИСИС – ом

Већ је две деценије како је Косово постало европски полигон  и дистрибутивни центар албанског  тероризма и терориста! На другој страни Америка је, председник Џорџ Буш, званично председничким указом и прокламацијом  бр. 452  и Указом број 13219   2001. године    “ОВК“ ставио на   “црну листу“   терористичких  организација  због пружања помоћи тероризму и терористичким организацијама

– Целу владу на Косову чине припадници бивше ОВК. У сенци немачког тенка ова обновљена терористичка организација покрива терором и суседне земље као што је Македонија – рекла је немачка посланица на седници Бундестага 19. јуна  и добила громогласан аплауз за истину.

кфор учк

Косово је данас највећи европски полигон и дистрибутивни центар тероризма и терориста. Буквално у срцу Европе, оне хришћанске, албански терористи вршљају и представљају највећу опасност баш по Европу од тероризма.

Косовск полиција је  у Приштини званично објавила да је  започела истрагу и кривично гони више од 130 особа повезаних са учешћем у терористичким организацијама, организовањем, регрутовањем, подстицањем и финансирањем појединаца да се прикључе терористичким организацијама. У свему томе тесно сарађује са Специјалним тужилаштвом. С тим у вези до сада је ухапшено више  од 80 Албанаца , а претресено је преко 100 места где се налазе сумњиве особе.

Више од 30 џихадиста Албанаца  са Косова је путовало током јануара 2015 у Сирију, показали су страни извори тајних служби. Разни извори који се баве овим питањем су дали информације и бројке  који показују да су Албанци из Македоније, Албаније, Косова и Прешева, Бујановца и Медвеђе укључени у разне радикалне групе које учествују у рату у Сирији.

Највећи број Албанаца отишао је у Сирију из регије Косовске Митровице, Призрена и Качаника. Приштина званично прознаје да их је сада у Сирији 60 док  стране обавештајне службе говоре да их је тамо најмање 200.

До сада је, према званиним подацима Приштине, самопроглашног Косова, у Сирији и Ираку погинуло више од 30 косовских Албанаца.  Међу убијенима су Синан Муји из села Бресалце општина Гњилане затим,Ебу Софјани, Ебу Сајмири из Митровице, као и Ебу Убајде, Зецир Цорај,  Лиридон Садику, Лавдрим Муџахери….

На ратиштима у Сирији и Ираку, према подацима западних обавештајних служби, налази се око 500 Албанаца који се боре на страни „Исламске државе“. Од тог броја, око 200 их је са Косова.

Највећи ветар у леђа албанским терористима на Косову дају управо  западне земље – Немачка, Енглеска, Француска, Белгија, Аустрија, Америка… и њихови такозвани амбасадори у Приштини који ћуте о свему томе и који на тлу Европе , у сенци Кфора, на Косову, обучавају , лобирају и извозе албански тероризам и терористе ! Владе ових земаља, подржавајући на овај начин теророризам, директно убијају свој народ који путује и летује свуда по свету!

Зоран Влашковић – Срби на окуп