Осуђујемо ратнохушкачку резолуцију о Сребреници

genocid nad srbima

И ове године се настављају притисци англоамеричке („међународне“) заједнице на Српски народ, док је реакција српских политичара на то у најмању руку мутава, чак постоје назнаке да би поједини могли и отићи у Сребреницу да помогну да се баци љага на Српски народ.

Питање је имају ли српски политичари ума да схвате шта се догађа? Политика англоамеричке заједнице је очигледно ратнохушкачка. Да није било политичког суда у Хагу и сталне антисрпске пропаганде на федералним медијима које није ни најмање спречавана већ чак подстицана од стране англоамеричке заједнице тензије у БиХ би одавно спласнуле. А сем тога, злочини које су починили Хрвати и Муслимани су систематски прикривани од стране те исте заједнице да би ти људи замишљали да су невине жртве и били спремни да покрену неки нови сукоб када то буде одговарало англоамеричкој заједници. Чак се англоамерички представници нису удостојили да ишта кажу о Јасеновцу. Изгледа да српских 700000 жртава вриједи мање него муслиманских 8000 које ни 20 година након рата не могу да скупе као да је број пренадуван, иако су ту донијели све кости које су нашли у кругу од неколико десетина километара, чак и из мјеста у којима није било ни једне јединице ВРС. Исто тако се негира злочин сребреничких муслимана под водством Насера Орића над око 3500 Срба из Подриња. Било би незгодно да се то призна, могло би се помислити да су  у Сребреници вршене личне освете а не државна политика Републике Српске.

Осим тога вријеме је да се каже да је БиХ геноцидна творевина. Да није било геноцида над Српским народом у другом свјетском рату БиХ никад не би постала држава. Али имају ли српски политичари снаге да то кажу? И да јасно кажу да неће више доћи у Сребреницу док муслимански политичари не дођу у Кравицу и Братунац.

Али неки изгледа замишљају да ће бити нови Вили Брант. Само су заборавили да је Америка тада већ подржавала Западну Њемачку, само јој је требао добар изговор да то интензивира. А истовремено против нас већ јесу, што јасно говори ратнохушкачки британски предлог резолуције о Сребреници. Питање је када нас у задњих 30 година англоамеричка заједница није преварила? Вјеровао им је Милошевић па издао Крајину, вјеровао им је Додик па изгубио Брчко и задужио РС, вјеровао им је Борис Тадић па уништио српску војску, припремио политички губитак Косова и довео Србију на ивицу грађанског рата, вјерује им Вучић па је уништио српску државност на Косову.

Да ли је иком од њих Запад вратио добром? Ако не српској држави онда бар њима лично? Сваки буде употријебљен и када схвати да је преварен замијењен новом будалом која поново вјерује Западу.

Стога осуђујемо ратнохушкачку резолуцију о Сребреници и позивамо српске политичаре да захтијевају да англоамеричка заједница и муслимански и хрватски политичари признају и осуде геноцид над српским народом у току другог свјетског рата на комплетном српском етничком простору  и у току рата 90-их у Подрињу, Озрену и другим подручјима гдје се догодио и појаве се у Јасеновцу и Кравици-Братунцу.                У Сребреницу 11. јула не треба ићи јер је то само тужна превара, чиме ће само ослабити положај Српског народа, Србије и Републике Српске а они који оду остаће упамћени у историји као будале и издајници.

 

Како радили тако нам Господ помагао!

Дана 30.06.2015.лета Господњег

Свесрпска народна организација “СРБИ НА ОКУП“
месни одбор Бања Лука