Парастос за погинуле у Новорусији

ubijeni u odesi

Данас на задушнице у Катакомбном манастиру у Бадовинцима, служен је парастос и за све Православне хришћане који су убијени у Новорусији од стране фашистичког режима у Кијеву и њихових слуга(издајници). Храбри Руски народ у Новорусији, са часним добровољцима из целог света, уз помоћ Руске државе борећи се против европско мајданско фашистичке творевине Украјине, борe се за слободу свих народа које претече антихриста САД, ЕУ, НАТО и Ватикан су ставили или ће их ставити у своју глобалистичку тамницу под називом “Нови светски поредак“.

Ми као народ Светог Саве и Светог великомученика кнеза Лазара, по цену највећих жртава никада нисмо били на страни зла него на страни правде, зато ни данас не можемо бити на страни оних који су нас деведесетих засипали бомбама и који нам отимају нашу земљу, а који то чине и нашој браћи у Новорусији.

Срби одбацимо евроатланске лажи које нам намећу окултно-зомбирани медији, окренимо се од запада којем нас воде екуменисти и глобалисти (духовна и световна власт), у коме влада зло и смрт, где је слобода дата нам од Господа замењена ропством сатани и окренимо се према истоку одакле светлост и спасење долази. Подржимо браћу у Новорусији, јер њихова неустрашива борба буди наду да ћемо се и ми изборити за слободу и да ћемо повратити оно што нам је отето.

Уз Божију помоћ, догодине у Призрену!

Како радили тако нам Господ помагао!

Дана 30.05.2015.лета Господњег

Свесрпска народна организација “СРБИ НА ОКУП“

месни одбор Шабац – Мачва