НЕ ПОШТУЈЕМ ТИТОИСТЕ ЈЕР МИ ЈЕ ИСТИНА „ДРАЖА“

Свјетска историја је одавно утврдила да у Савременом добу постоје три тоталитарне идеологије: Комунизам, фашизам и нацизам.

Игор Војиновић током обележавања годишњице погрома у одеси, Косовска Митровица.

Фашизам и нацизам код Срба нису могући и починили су над нама огромне злочине, али комунизам се нажалост прима код Срба, а ништа мање штете није нанио српству. Да, код Срба је и даље присутна најгора варијанта комунизма, а то је титоизам.

У току је стварање и најновије тоталитарне идеологије глобализма, као комбинације поменуте три идеологије уз модерне модификације. Титоисти код Срба се највише залажу за глобализам и намећу га народу уз гомилу лажи и подметања. Да би све то остварили морају да убију појам у народу, а то најбоље иде преко поништавања србских јунака и великана.

Рехабилитован је ђенерал Драгољуб Михаиловић. Вођа првог организованог устанка против фашизма. Министар војни, начелник ђенералштаба и командант ЈВуО. Србски Чича Дража. Но, некима то веома смета. Што није за чуђење, прије је за очекивање.

Немци, Шумарице 21. октобра 1941.

Ту се јавио велеиздајник Ивица Дачић, па комунистички аналитичар Мирослав Лазањски (који иначе велича Вучића) многе квазипатриоте, а међу њима и извјесни Бранко Павловић, који је иначе у Правном тиму Скупштине АП КиМ.

Дачићу је непотребно било шта и одговарати, Лажањском је адекватно одговорио господин Милосав Самарџић, а ја скрећем пажњу патриЈоти Павловићу, јер сам придружени члан поменуте Скупштине као члан руководства СНО ,,Срби на окуп,,.

Текст је објављен у старту сумњивом часопису ,,Ронин,, који је у свом првом броју величао србског издајника ко шиптарског министра, а посљедице тога су нова пребијања и пљачкања Срба на предатом и издатом КиМ.

Прво и прво титоистичка фарса од суђења ђенералу Дражи нема никакве везе са Нинбергом, више има везе са данашњим Хашким Трибуналом. То што неки покушавају упорно и безобразно, а без иједног аргумента да Србе изједначе са њемачким нацистима је најблаже речено одвратно.

Братска љубав комуниста. Судски процеси партизана, тј., комунисти до данас се препричавају.

Чак безобзирно се покушава изједначити стрељање усташа у Блајбургу са мученичким страдањем ђенерала Драже. Зар треба иком нормалном појашњавати ко су биле усташе, а ко србски четници?

Разлика је увијек присутна између зла и добра. Такође овај злонамјерни правник сумња у мучење ђенерала Михаиловића у комунистичком затвору али зато не сумња у легалност и легитимитет комунистичке вгласти и судства у Југославији. Покушава свом снагом доказати да је суђење било фер и у складу са правом. Може ли ово нормалан мозак отрпјети? Износи се полуистинит историјски преглед ради лакше манипулацвије и прелази на директну измишљотину.

Замислите, кључне ствари које терете Чича Дражу, по Павловићу, су:

  • а) несумњиве наредбе да се чисте подручја од Муслимана и Хрвата.
  • б) учешће његових јединица на Неретви.ѕв) одбијање да се стави под команду партизана.
  • в) одбијање да се стави под команду партизана.
  • г) борбе против партизанских јединица које улазе у Србију из Босне да је ослободе.
  • д) остајање у борби против партизана и након ослобођења Београда.

Господине, или друже, Павловићу НИЈЕ ТАЧНО да је ђенерал Михајловић икада издао наређење за чишћење подручја од Муслимана и Хрвата, чак супротно, заустављао је осветничке акције ЈВуО.

Знало се шта је добро а шта не.

Покушај да неодређеном реченицом о учешћу ЈВуО на Неретви имплицирате сарадњу са Вермахтом против партизана постајете посебно злонамјерни. У вријеме извођења њемачке операције ,,ВАЈС,, (јануар – март1943.) за уништење четника и разбијање партизана у Јадранској залеђини, ђенерал Михаиловић је изводио операцију контролисања тог подручја ради омогућавања савезничког искрацавања. Чак су и комунистички функционери Дедијер и Ђилас признали ,,Мартовске преговоре,, 1943. између Вермахта и партизана, гдје су се договорили о заједничкој борби против ЈВуО и западних савезника па је тако Тито уз помоћ Усташа и Вермахта разбио Дурмитпорску четничку бригаду и Херцеговачке четнике на Јабланици.

Још безобразније тврдите да је злочин што се југословенски министар и србски ђенерал није ставио под комнду комунистички антидржавних банди и што је бранио територију данашње републике Србије од упада партизанских банди, као и што је наставио борбе против комуниста који су освајали државу?!

Да је урадио све што тражите, Дража би тек тада постао издајник и злочинац.

Историја и народ су му вјечно захвални јер остао дослиједан до смрти. Да, тачно је да је ђенерал Дража своје грешке платио главом али никад није издао и свјесно се жртвовао за краља и отаџбину, све са вјером у Бога. Што је Вама очигледно страно. Иначе не бисте овако манипулисали.

„Савез војних безбожника“ комунистичког СССР-а.

Ту сте негдје у рангу Радоша Бајића који тврди да су припадници ЈВуО били патриотска распуштена банда а Дража добар човјек али слаб и лош комадант. То је тако одвратна лаж да је не бих више коментарисао. Чича Дража је, за вашу информацију, НАЈОДЛИКОВАНИЈИ србски официр. Никад не би био побијеђен да га нису издале ваше газде из Енглеске и уз подршку СССР и САД поразиле ЈВуО, а увеле комунизам у Југославију и међу Србе, као најопаснији и најсмртоноснији вирус.

Невјероватно је колико се неки праве да не знају да је Чича Дража био легални и легитимни представник војске и власти, а да су комунисти били забрањена терористичка организација.

Чича Дража.

Једино Дража није признао капитулацију, а подигао је устанак 8. маја 1941. на Равној Гори када су комунисти били у савезу са Хитлером. Цијели рат се борио против окупатора и разних домаћих паравојски уз отежавања од стране савезника.

Правити се, да се не зна како Коста Пећанац није био под Дражином него Недићевом командом је такође злонамјерно. Ђенерал Дража је 1943. издао наређење за ликивидацију издајника Косте Миловановића Пећанца, додуше по мом скромном мишљену Дража је касно ликивидирао Пећанца. Износити комунистичку пропагандну лаж о сарадњи Дражиних команданата са окупатором ко аргумент је одавно излизано.

Како Вас само није срамота? Чињеница је да је све вријеме рата Ј. Б. Тито сарађивао и са Нијемцима, Италијанима, Мађарима, Бугарима, Шиптарима, усташама и домобранима.

Партизани до завршних операција у Југославији немају ниједну праву битку са Вермахтом, осим оне на Тјентишту у јуну 1943. гдје су Титовом глупошћу партизани упали у обруч и изгинули ко муве, али је битно да се друг Тито са ВШ спасио, а нек је изгинуло 10 000 партизана и побијено око 5000 партизанских рањеника од стране Нијемаца.

Крстове на гробовима стрељаних ђака у Крагујевцу комунисти разрушили и поставили петокраке. Ни педесет година касније крстови нису враћени. Фото: Корени.рс

Иначе Павловићу је све комунистичко легално и легитимно, а власт Краљевине Југославије није, осим кад краљ Петар II смјењује, под притиском Черчила, Слободана Јовановића и Дражу Михајловића а поставља Хрвата Ивана Шубашића за предсједника владе који прави споразуме с Титом и тако га легализује.

Павловићу је легално и наређење краља Петра из септембра 1944. да се ЈВуО стави под Титову команду. Издато опет под Черчиловим притиском, а потом повучено од несрећног краља. Учествовање Милана Грола и Драгољуба Јовановића у влади Тито – Шубашић и проширеном АВНОЈ-у је омогућило комунистима и великим силама да наметну комунистичку власт у Југославији. Нешто слично се сада дешава на КиМ, против чега се Правни тим Скупштине КиМ бори.

Значи легално је само оно што момогућава србским непријатељима да униште Србију иако се у суштини не признаје краљ Петар и влада. Апсурд.

Када се види мишљење правника Павловића о рехабилитацији Чича Драже, онда није ни чудо што је скупштина АП КиМ створена на погрешан начин и недорасла ситуацији. Сви су се питали што нема представника општина са југа КиМ у поменутој скупштини али је правни тим тврдио да су те општине распуштене, иако су знали да је то режим урадио незаконски неуставно. Значи и овдје је легално, оно што није и обрнуто.

Такође у првом реду на формирању скупштине су сједили доказани издајници, свештеници узурпатори рашко-призренске епархије, што је у старту говорило да неће имати Божји благослов.


Филм „Доручак са ђаволом“ о комунистичким баханалијама над народом у Србији. Сниман 1971. забрањен до почетка 1990-тих.                                                                 

ШТО СЕ ГРБАВО РОДИ ТО ВРИЈЕМЕ НЕ ИСПРАВИ.

Госпон Павловић је чак тврдио да ће Правни факултет Универзитета у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици реаговати на правно насиље над АП КиМ и Србима иако сви знају да је Приштински Универзитет одавно прекрила корупција и издаја. Нису реаговали. Није ни чудо што се не можемо одбранити, кад нас савјетују титоисти и умјесто да се покају и схвате своје грешке они ће наставити још жешће против нас.

У сваком случају ђенерал Михаиловић је реахбилитован.

Могуће је да је то режим допустио ради новог блаћења и злоупотребе, не вјерујем да су то урадили из добрих намјера.

Осим тога режимски судови нису ни требали да било шта покрећу око Чиче, па ни рехабилитацију јер су тиме индиректно потврдили некаву фамозну кривицу Чича Драже и легалност и легитимитет комунистичких судова у Југославији.

Требало је једноставно ослободити Србију и поништити све револуционарне одлуке након комунистичке окупације.

Како год –ЖИВ ЈЕ ДРАЖА,УМРО НИЈЕ. ДОК ЈЕ СРБСТВА И СРБИЈЕ!

Ђенерал је у небеској Србији и не можете му више ништа.

С ВЈЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ!

За КМ Новине:
Игор Војиновић, професор историје
СНО ,,Срби на окуп,,
20.5.2015. Косовска Митровица


Припремиле: КМ Новине