НЕЧУВЕНО: Просветни радници и заменик председника општине исмевали Цркву (ФОТО+ВИДЕО)

На снимку се виде заменик председника Општине Горан Миловановић, две васпитачице из локалног вртића и два професора, од којих је један у улози свештеника. Он ову насмејану групу кади флашом, која у њиховом скечу представља кандило и изговара измишљену молитву, на свеопште одушевљење присутних његовом „духовитошћу“

Горан Миловановић, заменик председника Општине Лајковац исмева верски обред

Заменик председника Општине Лајковац Горан Миловановић постао је “звезда” снимка на сајту Јутјубу, у којем, заједно са четворо просветних радника из те варошице исмева верски обред!

На снимку који је до сада видело око 4.000 људи Миловановић се “благосиља” као будући председник Лајковца, а свештеника на снимку “глуми” професор физичког васпитања тамошње средње школе Огњен Несторовић.

Овај снимак на коме је заменик председника, заједно са још пет особа, дигао је цео Лајковац на ноге, а први човек те Општине Живорад Бојичић је затражио да се испита одговорност свих актера.

Снимак под називом “Кригер и његови обреди”, датом по надимку заменика председника Горана Миловановића, приказује другог човека лајковачке општине који се налази у средини, док су лево од њега васпитачица у лајковачкој Предшколској установи “Лептирић” Бојана Јовановић и приправница стажиста у вртићу Ивана Димитријевић. Десно од њега налазе се Марко Ивковић, професор физичког у лајковачкој основној школи и још један, за сада непознати мушкарац.

Док њих петоро мирно стоје, одушевљени његовом “духовитошћу”, Несторовић у улози свештеника кади насмејану групу флашом, која у њиховом скечу представља кандило и изговара измишљену молитву, уз коју се они из шале крсте и добацују

У тој “молитви”, он благосиља “Кригера за председника Општине” и “Бојану за директорку вртића”.

Фото: Телеграф.рс

– На овај начин је нарушен углед установа у којима су запослени, углед професора и васпитача који треба да буду пример деци да их васпитавају и образују и нарушен углед СПЦ. Ја сам иницирао поступак, а даље је на директорима школа и ПУ да раде шта мисле да треба да раде. Лично сам згрожен, јер такво понашање једноставно не приличи просветним радницима и педагозима. Зар ово треба да виде деца и родитељи, како ће јавност ово да протумачи. Што се тиче мог заменика, о његовом поступку су обавештени челници СНС – рекао је Живорад Бојичић, који је председник Општине Лајковац у реалности.

(С.С.-ТЕЛЕГРАФ)