Зашто Тачија треба скембати у Србији!

Потерница за Тачија је актуелна и данас

Не постоји апсолутно ниједан разлог, чињеница , услов да Тачи буде и даље на слободи!

          Уколико би се дозволило да  лопов, убица, терориста, зликовац цивилизације и човечанства, трговац српским органима, неписмени Тачи крочи у Србији, онда би то било директно пљување Срба и Србије од стране оваквог продукта Америке и Немачке на  тлу Косова.

У биографији овог зликовца из Дренице нема апсолутно ниједне позитивне речи. По пријавама самих Албанаца Тачи је био велики лопов пре 1997. године  на пијацама у Србици и Косовској Митровици! О томе постоји и више од 20 сачуваних пријава у тадашњим станицама полиције у Србици и К. Митровици.

Касније се лопов престроио у убицу , терористту “УЧК“ који је убијао из заседе и кумовао на стотинама убистава цивила Срба и српске полиције. Увек је убијао из заседе као кукавица.

Мало се говори о томе да је Тачи главни убица , јер се радило по његовом налогу,  око 600 Албанаца, његових сународника, који нису желели да напуштају посао у  фирмама на КиМ или су били лојални  држави Србији! Данас нико не говори о овим злочинима Тачија који је био налогодавац тих ликвидација!

Тачи је као терориста био и главни покровитељ трговине српским људским органима, који се први пут у историји човечанства организује на Косову и Метохији. И у оптужници Дика Мартија Тачи је назначен као главни налогодавац тих ратних злочина!

Тачи је одговоран и за задашње протеривање Албанаца са КиМ, више од 130.000 хиљада азиланата . Па зар је неко у свету могао да поверује да неписмени и нешколовани Тачи може да покрене економију и привреду КиМ. Зар Тачи, без иједне прочитане књиге, зна шта је то економија и привреда!?

Уз то, Америка је , председник Џорџ  Буш званично, председничким Указом и Прокламацијом  бр. 452  и Указом број 13.219   још 2001. године  ставио  “ УЧК“ на “црну листу“ терористичких организација. А терориста Тачи је био на челу ове терористичке организације и одговоран за стотине и стотине злочина на Србима , својим сународницима и другим неалбанцима на Косову и Метохији.

У име цивилизације, човечанства, демократије, у име правде и закона Тачија би под хитно требало ухаписти и сместити тамо где му је место, затвор. Тачијева стопа у Србији опоганила би српске векове, народ и векове у будућности!

Зоран Влашковић – Срби на окуп