ПОБЕДА ЋЕ БИТИ НАША

SrbijaШто нас врази и душмани буду више притискали, ми ћемо бивати све сложнији, све јединственији, све јачи изнутра.

Ниједан нам спољни непријатељ ништа не може, ако смо сложни, ако смо јединствени, ако знамо ко смо и чији смо, ако се дичимо својим прецима и чувамо своје предање.

Србство све више јача изнутра, све се више повезује, све чвршће у језгру бива.

И стеге непријатеља већ попуштају, и пуцају већ обручи и овоји душмански, и губе већ самопоуздање и самоувереност, и полако схватају да су већ изгубили рат противу Србства, јер Србство освешћено све више нараста и јача.

Што нас врази и душмани буду више притискали, ми ћемо све боље и све више чувати један другог, једни друге, а то ће, и само то, да слуди наше душмане и враге, да их до расула доведе.

Снага није у спољном, већ у унутарњем, у језгру сваког бића, сваког суштаства, сваког битија.

Наши врази и душмани немају снаге по себи и од себе, но они користе нашу снагу против нас самих, користе нашу неслогу, наше нејединство, наше безверје, наше безнађе.

Само је важно, а то је у овоме часу и битно, да све негативно преокренемо на позитивно, све тамно на светло, све лоше на добро.

Само је важно да се помажемо и спасавамо на свим пољима, да чувамо друг друга, брат брата, сестра сестру, да будемо словесни и свесни Себе, свесни Србства, свесни Правде и Истине.

Само је важно, а кажем и битно, да управо сада не клонемо духом, да не посустанемо.

И победа ће бити наша, зацело.

Драган Симовић / Српски Културни Клуб