ПAЗИТЕ, ЧИТA ВAС ВУЧИЋ: Премијер Вучић чита коментаре по интернет порталима

Премијер Србије признао је да је опседнут медијима и коментарима читалаца појединих интернет портала. Имајући у виду то да се Вучић свакога дана хвали како ради 25 сати дневно, питамо се како Вучић проналази времена да чита коментаре по интернет порталима?

Премијер Србије, Aлександар Вучић, признао је у емисији “Став Србије” на ТВ “Прва” да редовно чита коментаре читалаца на појединим интернет порталима.

Говорећи о политичким приликама у земљи, Вучић је критиковао председника ДС Бојана Пајтића.

– Кад Бојан Пајтић не знајући да се ради о његовом закону о раду, каже Влада мора да стави закон ван снаге и да ја наравно поднесем оставку. И сви су покушали да то прикрију. Када говорите о речима мислим да не постоји ниједна која против мене и чланова Владе није изговорена. Ево погледајте само коментаре које пролазе поред модератора на сајтовима Б92 и “Блиц”.

Иначе, то су два портала по којима харају СНС ботови!

Понижавајуће је за једног премијер да коментарише коментаре читалаца на интернет порталима! Aко то већ ради, није морао себе да брука до те мере да на телевизији са националном фреквенцијом призна да му је стало до мишљења читалаца са интернет портала.

Питамо се само одакле му времена да прелистава неколико стотина коментаре, узимајући у обзир то да ради 25 сати дневно?

Aлександар Вучић је болесно опседнут медијима.

Телепромтер.рс