У Паризу гоне и убијају терористе, а на Косову их доводе на власт!

fatmir-limaj
Фатмир Љимај и Хашим Тачи, чланови злогласне терористичке „дреничке групе“

Двоструки аршини  Запада за терористе и тероризам!?

      Највећи  промотери терориста и тероризма у Европи су амбасадори  Запада у Приштини који штите, подржавају и на власт доводе  окореле албанске терористе!

Један баук кружи Европом, баук тероризма кога очигледно подржава и производи искључиво Запад, односно МЕЂУЗАПАДНА ЗАЈЕДНИЦА, јер међународне заједнице нема. Двоструки су аршини те међузападне заједнице  кад је реч о терористима и тероризму? То се најочитије види  на поседњим терористичким акцијама у Паризу када је устала цела Француска, оправдано, да се супросттави терористима и тероризму, који нема ни боју коже, ни расу, ни веру… Тероризам и терористи  су свуда једно те исто! Бар би тако требало да буде.

Но, није баш тако ! Очигледно није баш због те међузападне заједнице, Запада, који очито према терористима и тероризму имају  двоструке аршине баш у овој Европи, Европи која је тековина људских права.

Довољан и најбољи је пример Косова у коме се се већ више од деценије и по терористи и тероризам  промовишу на  најсветлији начин и то од тог Запада, Француске, Немачке, Британије, Америке… и њихових слепих подрепаша.

haradinajtaci
Рамуш Харадинај и Хашим Тачи, „политичари“ и терористи у оделима

И баш ове земље, амбасадори ових земаља,   здушно се на Косову залажу за терористе  које свих ових година доводе на власт! Па Тачи, Харадинај, Лимај, Љуштаку, Краснићи, Весељи, Ејупи …. су окорели терористи са  десетинама и десетинама почињених најтежих терористичких  дела, убистава Срба, других неалбанаца и самих њихових сународника.

sami lushtaku12
Први с десна: Сами Љуштаку, ткзв. градоначелник Србице, члан злогласне терористичке „дреничке групе“ са осталим терористима

Уз то, Америка је , председник Џорџ  Буш званично, председничким Указом и Прокламацијом  бр. 452  и Указом број 13.219   још 2001. године  ставио  “ УЧК“ на “црну листу“ терористичких организација.

Но, Албанци и Приштина данас  на сваком скупу  урлајући промовишу тероризам величајући  терористичку  “УЧК“,  док  наводни амбасадори Запада у Приштини , наводно и демократе још, ћуте о томе  као заливени. То није ништа друго до отворена јавна промоција и подршка албанском тероризму и терористима од стране међузападне заједнице!

И сада амбасадори западних земаља  у Приштини отворено сарађују са том албанском влашћу, са ким, са терористима најцрње врсте. Уз том  албански терористи су без икакве школе, знања које опет Запад промовише у наводни њихов пут ка Европи !

Е, та Европо, све док имаш двоструке стандарде за терористе  и тероризам на вашим  територијама ће те имати производе које сами стварате у једном делу Европе, Косову. Европо, тероризам је убиство 14 жетеоца у Старом Грацку код Липљана, тероризам је подметање експлозива и убијање 12 Срба код Ливадица у Подујеву, тероризам је убиство српске деце у Гораждевцу, тероризам је на стотине и стотине убијених Срба и неалбанаца од албанских терориста на Косову, тероризам је убиство 16 новинара РТС од НАТО зликоваца,  тероризам је убијених 78 срспке деце у бомбардовању 1999. године, тероризам је је био и рушење мостова, болнница, фабрика ….  од НАТО – терориста. Европо, ћутиш о томе!

Западу, амбасадори, на Косову сте  на улици, у ресторанима у такозваним косовским институцијама  дирекно у спрези и вези, раме под раме са албанским терористима, а тиме сте и сами терористи најгоре врсте!

Зоран Влашковић – Срби на окуп