Представник америчке амбасаде изазвао удес у коме је погинула старица!

??????????????????????

Огуглали после изазваног  удеса у којем погинула старица!

 Шта је породица Миланке Поповић (77) из Косовске Митровице,  која је погинула, доживела на Копаонику, на путу за Брус 19. децембра  у саобраћакном удесу који су  изазвали представници америчке амбасаде из Београда тешко је и замислити?

''Пежо 605'' после удара џипа америчке амбасаде [800x600]

На путу Копаоник – Брус, код Јарма, 19. децембра возач “Пежо 605“ косовскомитровичке регистрације Јордан Поповић дозвољеном брзином се кретао према Брусу када је на њега из супротног правца, Брус – Копаоник , великом брзином и у недозвољеној траци  ударио џип америчке амбасаде из Београда за чијим воланом је био, шеф економског одељења америчке амбасаде  David Andrew Krzywda.

Удес изазвали представници америчке амбасаде

Од силине удара мајка Јордана Поповића  Миланка ( 77), настрадала је на лицу места, на месту сувозача, возач Јордан и сестра  Градимирка су задобили тешке  телесне повреде. Поред Градимирке на задњем седишту је било и двоје деце од 3,5 и пет година  која су задобила хематоме по читавом телу и прошла су са лакшим телесним повредама.

Полиција и хитна помоћ са Копаоника су дошли на увиђај и да укажу помоћ али, да невоља буде већа,  Поповићи су телефоном звали приватна кола из К. Митровице која су дошла по њих на Копаонику и пребацили их  у косовскомитровичку болницу. Јордан је задржан у шок соби у тешком стању где је примио чак десет боца крви а Градимирка је на ортопедском одењењу. И данас се налазе тамо лечењу!

Нико за ових 12 дана из америчке амбасаде није не само дошао да посети настрадале и ожалошћене Поповићеве у косовскомитровичкој болници  већ се није ни усудио да позове унесрећене и повређене Поповићеве који се лече у косовскомитровичкој болници. Бахатост представника америчке амбасаде је толико већа кад се зна да је  возач џипа амбасаде на лицу места признао да је крив и да је он изазвао удес  у којем су Поповићи доживели трагедију а Јордан и Градимирка задобили тешке телесне повреде. Јордан повреде и опасне по живот.

О овом удесу није било никаквих натписа у штампи па је и са те стране, поред огорчења Поповића  на америчке представнике амбасаде, оправдано  још веће.

Зоран Влашковић – Срби на окуп