Неопходне три Декларације о Косову: Декларација о цивилизованом и демократском понашању Албанаца,…

Crkva u Velikoj Reci kod Vucitrna srušena je još 1999.g.

Црква у Великој Реци код Вуцитрна срушена је још 1999.г.

Неопходне три Декларације о Косову!

   Косово је светлосним годинама далеко од државе а за нормализацију Албанаца  као друштва  и Приштине неопходне су три Декларације које треба да тражи Београд и да се донесу у ОУН и ЕУ !

 

          Прва,  Декларација о цивилизованом и демократском понашању Албанаца!

          Друга, Декларација о немогућности да терористи и нешколовани људи могу доћи на било какву власт!

          Трећа,    Декларација о апсолутном разоружању Албанаца!

          Противно међународном праву, пљувањем  највише правне организације у свету ОУН, Албанци су на Косову и Метохији једнострано прогласили независност, која нема утемељења ни у чему, такозвану независну државу Косово 2008. године. Под притиском, значи претњама,  односно фашизмом Америке и Немачке  више од 60 мањих земаља које су касније  морале да признају  ту независност  противну сваком међународном праву.

Собзиром  на то да Косово никада није било држава, нити може бити, у овом моменту Београд би тревало јавно да тражи у ОУН и  у ЕУ да Приштина почне да улази  у друштвене токове, цивилизацијско друштво.

Зато су неопходне  три Декларације  о овом садашњем Косову, а у интересу самих Албанаца, у интересу читавог Балкана и Европе.

siptarski zlocinci

*Декларација о цивилизованом и  демократском понашању Албанаца!

Не може се сматрати један народ цивилизованим ако на простору где живи дивљачки уништва гробља, споменике, цркве и манастире  и  све друге објекте другог,  српског народа.. Албанци су од 1999 до сада уноштили више од 10.000 споменика на српских гробљима, порушили 155 цркава и манастира и све споменике српских историјских личности  и друге  објекте.

Уништавање и затирање  свега српског на КиМ се обавља по злогласној фашистичкој  Хитлеровој теорији из “Мајн кампфа“ – “Ако једном народу уништите споменике тог народа неће бити ту у другом колену“

Свет и Европа би путем ове Декларације  јасно усмерили Албанце и Косово путем цивилизованог понашања, наравно , уз свако даље санкционисање њиховог антицивилизацијског, дивљачког понашања и рушитељства!

taci i uqk drugari

*Декларација о немогућности да терористи и нешколовани људи могу доћи на било какву власт !

Чињеница је да су на власти у Приштини  и пре и после проглашења независности били албански терористи, неписмени ,  без икакве школе и икаквог  знања и друштвеног живота, људи који су брука Европе, брука цивилизације и човечанства уопште.

Уз то, Америка је , председник Џорџ  Буш званично, председничким Указом и Прокламацијом  бр. 452  и Указом број 13.219   још 2001. године  ставио  “ УЧК“ на “црну листу“ терористичких организација. Албанци и Приштина данас  на сваком скупу промовишу тероризам величајући  терористичку  “УЧК“.

Коме је је у интересу да терористи и неписмени људи данас воде Приштину ? Никоме ! Понајмање  самим Албанцима  и Балкану, цивилизацији, човечанству уопше и поготову оној Европи која је тековина људских права!

Шокантно је да Косовом шета слободно 1500 албанских убица

*Декларација о апсолутном разоружању Албанаца!

Према званичним подацима Програма Уједињених Нација за развој ( УНДП ) и Одељења за лако наоружање ОУН данас међу Албанцима на Косову има 460.000 комада илегалног оружја, односно сваки трећи Албанац на КиМ поседује илегално  пушку или пиштољ најмање. Уз то на КиМ  терористичка “УЧК“ никад није разоружана па ово оружје је претња не само Балкану већ и читавој Европи, па и свету. То из разлога када се зна да је то оружје Албанаца  главни спроводник стотине и стотине товара  дроге  , из дистрибутивног центра дрогом , званог Косово, за даљи транспорт у Европи и свет.

Београд би што пре морао  званично у ОУН и ЕУ да тражи за сада ове три Декларације  које би апсолутно биле у интересу свих грађана КиМ али и читаве Европе у целини. Највише би ишле у интересу самих Албанаца. Биле би у интересу ХХI века , цивилизације и човечанства уопште.

Зоран Влашковић – Срби на окуп