Правно насиље ЕУЛЕХ – а на КиМ равно фашизму!

epa01563034  Kosovo Albanian men walk past graffiti reading ' EULEX Made in Serbia ' in Pristina, Kosovo, 28 November 2008. The U.N. Security Council cleared the way on Wednesday for a European Union police and justice mission, EULEX, to deploy in Kosovo, in a statement welcoming agreement by Serbia and Kosovo to the move. Kosovo has rejected elements of a six-point plan put forward by Mr Ban on the grounds it would imply a partition of the country between its 90 per cent ethnic Albanian majority and minority Serb areas in the north.  EPA/VALDRIN XHEMAJ

Оно због чега је дошао на КиМ да суди по правди и правици ЕУЛЕХ је сушта супротност томе и највећи је у пракси подржавалац антиправа, тероризма и у суштини фашизма !

 

Ако је у фашизму насиље институционализовано као оруђе у вођењу  унутрашње и спољне политике, рад у ЕУЛЕХ – у на Косову и Метохији, од доласка овде  9. децембра 2008. године , институционализован је као  оруђе у правном насиљу, гажењу и рушењу права, закона, свих правних норми, демократије, људскости и цивилизације уопште. И то све на штету и против Срба! Уствари, ЕУЛЕХ је у суштини фашистичко –  нацистичка творевина осмишљена да застраши, понизи и протера један народ, Србе са Косова и Метохије!

Оно како је до сада ЕУЛЕХ приводио, затварао пресуђивао и судио на КиМ , уз најновија сазнања о корупционашком , у стотинама и стотинама хиљаде узетих еура, за отворену подршку Албанаца  терориста, криминалаца и убица сваке врсте, је доказ апсплутног ЕУЛЕХ – овог  гажења и пљувања права, закона, демократије, цивилизације и човечанства уопште али и пљувања и највише правне организације у свету ОУН.

ЕУЛЕХ на КиМ апсолутно не поштује ништа из области права и закона и он је , доказано у пракси, зликовачко – фашистичко  – терористичка клика која је ставила право под ноге и попљувала УНМИК – ово  правосуђе које је радило на КиМ  до  децембра 2008. године. ( Читајте пљување највише правне организације у свету ОУН).

Пођимо редом. Окружни суд УНМИК –а , у већу где су били сви међународне судије, најмање са титулама магистри правних наука, донело је 3. августа 2002. године Одлуку : HEP. Br/ KI/ 139/ 2002 PP. Br. 103/02 да не постоје докази  за покретање истраге против: Оливера Ивановића, Драгољуба Делибашића, Небојше Вујачића, Илије Вујачића и Александра Лазовића, сви из Косовске Митровице.

После 13 година од тада, ЕУЛЕХ  не прихвата  УНМИК – ову  правоснажну пресуду да нема никаквих доказа о покретању оптужнице и где је кривични поступак обустављен, већ покреће  опет оптужницу против горе наведених Срба ?

Ради се чисто о фашистичком правном насиљу  ЕУЛЕХ –а против Срба, ОУН – а  али и права и закона уопште. Корумпиране до гуше ЕУЛЕХ – ове судије не поштују свуда у свету легализован правни принцип : ne bis in idem –   нико неможе бити гоњен нити кажњен за  кривично дело  за које одлуком суда  правоснажно ослобођен или осуђен или за које је оптужба правоснажно одбијена или је  кривични поступак правоснажно обустављен.

Колико је правно насиље, безакоње присутно у пракси код ЕУЛЕХ судија и тужиоца  на КиМ најбоље се  може видети и на случају  терористе  Фљорима Ејупија  који је подметнуо експлозив под аутобус “Ниш – експреса“ код Ливадица, со Подујево,  16. фебруара 2001.године када је погинуло 12 Срба а више од 30 теже и лакше повређено !

ЕУЛЕХ  је у Приштини у другостепеном поступку 12. марта 2009. године ослободио  Фљорима Ејупија (29) из села Секирача, СО Подујево, који је 6. јуна 2008. године, пред УНМИК – овим Окружним судом у Косовској Митровици осуђен на 40 година затвора за тероризам.

Другостепени ЕУЛЕХ – ов  суд је ослободио Ејупија, наводно због недостатка доказа. Шта је то, него директна сарадња са албанским терористима и подршка тероризму уопште од стране ЕУЛЕХ – ових, корумпираних, наводно правосудних радника!

У пресуди Унмиковог окружног суда у Косовској Митровици од 6. јуна 2008. године се каже да је „Фљорим Ејупи активирао експлозив који је дигао у ваздух аутобус „Ниш експреса“ којим су Срби путовали на Задушнице у Грачаницу“. Међународни јавни тужилац Ђанкарло Гали је у оптужници теретио Ејупија за три кривична дела : тероризам са исходом смртних последица, за изазивање опште опасности и за тешко убиство у покушају.

У судском процесу пред међународним УНМИК – овим Окружним судом у Косовској  Митровици појавио  се и заштићени сведок (Албанац) који је потврдно износио чињенице да је Ејупи директно умешан у активирање експлозива под аутобус „Ниш експреса“.

На другој страни, наводна суђења ЕУЛЕХ – а  албанским  доказаним терористима, “Дреничкој групи“ и другима,, одвијају  се са њиховим брањењем са слободе што је незамисливо за судске поступке, јер се ради о  доказаним озлоглашеним убицама, терористима најгоре врсте.

Ко  ће и кад судити ЕУЛЕХ – овим радницима на КиМ који су од старта на страни терориста, мафије, безакоња и правног насиља које  затвара, суди и буквакно убија невине Србе  а све у циљу застрашивања и протеривања Срба са Косова и Метохије. Зар такво правно насиље над једним народом, Србима, није нацизам и фашизам!

Зоран Влашковић – Срби на окуп