Ристићу одређена мера јављана у полицијску станици

Ristic Slavisa

Бившем председнику Општине Зубин Поток Славиши Ристићу судија Еулекса одредио је вечерас ( 1. децембра) меру јављања у полицијску станицу два пута недељно пошто се Ристић данас сам пријавио Еулексу.

Адвокат Љубомир Пантовић изјавио је да је Славиша Ристић више сати саслушаван на околности у вези са 15 кривичних дела која му се стављају на терет након чега је тужилац затражио од суда да му се одреди мера кућног притвора.

„Имајући у виду да се Ристић добровољно појавио пред судом, после две седнице, јер су дела за која се терети разврстана у два предмета, судије Еулекса су одбиле захтев тужиоца и одлучили да му се одреди мера да се два пута недељно јавља у полицијску станицу и да се не приближава одређеним особама које имају везе са овим случајевима“, рекао је Пантовић

Као и у случају неоправдано петоро отужених Срба, који леже у казамату митровачког затвора, и у овом случају ради се о очигледно монтираној оптужници против Ристћа. Искључиво само што су Срби , мафијашко бандистичка ЕУЛЕХ  клика, оптужије, суди и затвара Србе без икаквих доказа на Косову и Метохији.

Зоран Влашковић – Срби на окуп