ИНЕК СКИ ЦЕНТАР БРЕЗОВИЦА ИПАК ПОД КОНТРОЛОМ ХАШИМА ТАЧИЈА И ФРАНЦУСКО АНДОРСКОГ КОНЗОРЦИЈУМА!!!

HashimTaci

Како сазнајемо, јуче је у Приштини заседала међуминистарска комисија ткзв. владе Косова која је прихватила препоруку “ стручњака “ из УСАИД-а да је понуда француско андорског конзорцијума за преузимање Ски центра Брезовица позитивна.

Цео процес прате многе контраверзе јер су предходни понуђачи одустали од тендера а међу њима и МК група Миодрага Костића, па се поставља питање легалности целог овог процеса. Према понуди и шареној лажи андорско француског конзорцијума планирају се наводно инвестиције од 410 милиона евра и 3.000 нових радних места, изградња 35 километара ски стаза, седам ски лифтова, као и многи други туристички садржаји који би били у функцији током целе календарске године. Како сазнајемо потписивање уговора са општином Штрпце је одложено за 90 дана, а цео овај процес је у Приштини и ткзв. влади Косова престављен као пројекат од изузетногх значаја за косово и косовску економију. Одлазећи ткзв. премијер Косова Хашим Тачим са посебним задовољством је потврдио ову вест огласивши се тим поводом и на свом званичном фб профилу.

Експропријација преко хиљаду парцела у власништву Срба по ободима Шар планине је следећи потез а све у циљу реализације већ постојећег плана.

Има ли наде за Сиринићку Жупу ??

СРБИ НА ОКУП