СНП НАШИ: Плаћеничка организација ГСА ухваћена у лажи!

gsa ndiСрпски народни покрет НАШИ саопштава јавности да је организација ГСА (Геј Стрејт Алијанса) ухваћена у лажи и да су њихове тврдње како се наводно не финансирају од стране америчке НЕД мреже покушај обмане јавности и покушај заустављања раскринкавања мреже противуставних организација које делују у Србији.

СНП НАШИ јавности представљају доказ да је ова организација, као што смо и навели на списку невладиних црних организација, финансирана и спонзорисана од стране ЦИА испоставе НЕД (Национална Задужбина за Демократију – National Endownment for Democracy), односно, званичног оперативног тела НЕД мреже – организације НДИ (Национални Демократски Институт).

Институција НЕД је званично организована системом од неколико под-организација у чијем саставу је и НДИ (Национални Демократски Институт – National Democracy Institut) који финансира деловање Геј Стрејт Алијансе о чему у прилогу овог саопштења достављамо и један од необоривих доказа и то са сајта ГСА (Геј Стрејт Алијансе).

На сајту ГСА у саопштењу од 16.07.2010. године се наводи НДИ (оперативно тело НЕД мреже) као покровитељ њихове конференције за медије под насловом „Улога градске власти у организацији Параде поноса“, а подсећамо јавност да организација ГСА у свом саопштењу „СНП НАШИ лаже и обмањује јавност“ наводи да ГСА није никада чак „ни остваривала контакте и водила разговоре о финансирању и сарадњи са представницима организације НЕД“.

Саопштење ГСА под насловом „Улога градске власти у организацији Параде поноса“ можете погледати на линку: http://gsa.org.rs/2010/07/organizatori-parade-ponosa-pozvali-gradske-vlasti-na-saradnju/

СНП НАШИ ће тужити ГСА (Геј Стрејт Алијансу) због тога што је у јавност пласирала лаж и клевету да „СНП НАШИ безочно лажу“ како је ГСА део НЕД мреже у Србији и тражиће одштету од 10 милиона динара, а поручујемо свима да нас нико неће зауставити на задатку одбране наше отаџбине и разбијања мреже антисрпских организација и обавештајних НВО структура у Србији.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ